S^ns"rs"z İnternet

Pazartesi, Ocak 30, 2012

Neden LG Plazma?

Kullanıcıların gelişmiş bir televizyondan standart beklentileri vardır. Bu kısa bilgilendirmede LG plazmaların bu beklentileri nasıl karşıladığı anlatılıyor. LG’nin yeni plasma teknolojisinin nasıl daha zengin bir kullanıcı deneyimi sunduğu ve oyun,film, resimler ve daha fazlasından nasıl daha fazla zevk alabileceğiniz anlatılıyor. 


Filmler 

Sinemalardaki film deneyimini oturma odanızda arıyorsanız, LG plasma televizyonları THX sertifikasına sahiptir ve 2D görüntü kalitesi orjinal sinema kalitesine eşdeğerdir. 3D görüntü kalitesi ise dünyanın ilk THX 3D sertifikasına sahip olması ile tescillenmiştir. 

Fotoğraflar 

Kameranızdan çektiğiniz fotoğrafları büyük boyutlarda görmek istiyorsanız, LG plasma televizyonları 2010 ve 2011 yıllarında TIPA (Technical Image Process Assaciation) odülünü kazanmıştır. Fotoğrafların işlenme kalitesi çok yüksektir. 

Spor Yayınları ve Oyunlar 

Smart TV kullanarak çeşitli içerikleri kolaylıkla kullanmak istiyorsanız, FPD cihazlar arasında 600Hz alt alan taraması ile en hızlı tepkime süresine sahip olan plasmalarda en iyi dinamik görüntü kalitesi alınır. 

Pen Touch 

TV nizi kullanım alanını iyice genişletmek istiyorsanız, Pen Touch özellikli LG plasmalar tam size göre. Touch Pen ile TV yi çizim alanı gibi kullanmayı sağlayan bu teknoloji ile ilüstrasyonlar, eğitim, oyun, sunum gibi aktiviteler oldukça kolay ve güzel bir deneyim. 

Görüntü Kalitesi 

TruBlack filtre ile geliştirlmiş berraklığa sahip olabilirsiniz. Bu filtre, çevresel ortamdan gelen ışık ve yansımanın panelin içine yansımasını engelleyerek, en iyi siyah seviyeleri ile parlak bir görüntü sağlar.




30 Ocak 2012 Pazartesi - 13:21

3 yorum:

Adsız dedi ki...

Özellikle LG nin PZ serisi çok iyi, güzel bir fiyat / performans cihazı alacaklara tavsiye ederim.

Adsız dedi ki...

60" PZ850 aldım geçen hafta içi, özellikle futbol maçları çok güzel izleniyor gerçekten.

Halil POYRAZ (hpoyraz) dedi ki...

Ben de LG led TV kullanıyorum gayet memnunum.

Yorum Gönder