S^ns"rs"z İnternet

Perşembe, Ocak 05, 2012

CES 2012'ye 5 Kala: LG Electronics FPR ve IPS Paneli Bir Araya Getirdi!

Teknolojinin öncü markası LG Electronics, Ocak ayında Las Vegas’ta düzenlenecek Tüketici Elektroniği Fuarı’nda (CES) yeni 2012 IPS monitör serisini tanıtacak. Yeni IPS monitörler tüketicilere daha yüksek çözünürlükte geniş izleme açıları sunuyor ve en uygun 3D görüntüleme imkanını veriyor. Yeni IPS monitörler D43 3D monitör dışında, DM92, DM82 ve DM52 serilerine ayrılıyor. 

LG Electronics Ev Eğlence Birimi Başkan ve CEO’su Havis Kwon “Uluslararası firmalarının araştırmalarının sonuçlarına ve medya raporlarına göre, LG’nin 3D görüntülü ürünlerinin kalitesi ve teknolojisinin bir ikincisi yok. 2011 IPS monitör serisi, son teknolojisiyle tüketicilere mümkün olan en sürükleyici ev eğlencesi deneyimini garanti ediyor” diyor. 

DM92 serisi, LG’nin son teknolojisinin yanı sıra, parlak krom standı, son tasarım ince çerçeveli “Sinema Ekran”ı ile estetik üstünlüğü sunuyor. 27 inç ekranı ile kullanıcılara PC’lerini rahat kullanma imkanı veriyor. Aynı zamanda bu monitör ile oyun oynamak daha eğlenceli. Kullanıcılar koltuklarında arkalarına yaslanıp istedikleri programları da rahatlıkla izleyebiliyorlar. Bu seri aynı zamanda 3D içeriğinin tadına varmak için de üretildi. DM92 serisi IPS paneliyle, geleneksel 3D ekranlar ile karşılaştırıldığında daha geniş görüş açıları, daha derin renkler ve parlaklık sunuyor. 


23 inçlik DM82 serisi, şık ve futuristik tasarımıyla öne çıkıyor. 3D görüntü kalitesi ise renk tonları, görüş açısı ile sektörün en iyileri arasında. Kapsamlı bir eğlence sunan DM82’ye 7 watt’lık dahili hoparlörler eşlik ediyor. 

27 ve 23 inçlik DM52 serisi, kullanıcılara çok yönlülük ve verimlilik sunuyor. 3D’yi IPS ile birleştiren DM52 serisi harici cihazlar ile içerik paylaşımı için HDMI ve USB bağlantı özellikleri ile donatılmış. 

3D için optimize edilmiş D43, yeni teknolojiler ve özellikler sunuyor. 3D efekt modu ile süper çözünürlük ve canlı, parlak renkler sağlıyor. Ayrıca herhangi bir ek yazılıma gerek olmadan 2D içeriği 3D’ye dönüştürüyor. 

LG’nin yeni monitor serisi, Şubat 2012’den itibaren global olarak satışa sunulacak.





05 Ocak 2011 Perşembe - 11:35

2 yorum:

Adsız dedi ki...

FPR gözlük + IPS panel, doğru renk üretimi ve rahat izlenebilen 3D nin bir araya gelmesi demek. Özellikle 3D çizim ile uğraşanlar ve 3D oyun oynayanlar için en iyi seçenek.

Adsız dedi ki...

offf FPR gözlük ve IPS ile film izlemenin keyfini, gerçekçiliğini şuan gözümün önüne getiriyorumda.... kesinlikle mükemmel...

Gülsüm

Yorum Gönder