S^ns"rs"z İnternet

Salı, Ocak 24, 2012

LG ve Digitürk’ten Büyük Buluşma: Arsenal – Manchester United Maçında 3D Tadı

Blog yazarı olmak daha önce de dediğim gibi keyifli bir iş. Hem ilgi alanınıza giren konular hakkında özgürce atıp, tutup, yazıp, hem de lansmanlara, partilere, özel gösterimlere davet edilmek güzel ve motive edici. 

22 Ocak Pazar günü Lg ve Digitürk çalışanları için Reina’da düzenlenen etkinlikte çok keyifli anlar yaşandı. Televizyon Kumandası blogu olarak ben de bu keyifli etkinliğe davet edildiğim için Digitürk ve LG’ye bir kez de buradan teşekkür ediyorum. 


LG ve Digitürk arasında kurulan LG Smart TV ve Lig TV ortaklığının anlatımıyla saat 16:00’ da başlayan etkinlik Arsenal – Manchester United maçının 3D yayımı ile devam etti ve 3D Smart Tv hediyeli çekiliş ile sona erdi. 

Smart Tv’deki Lig Tv uygulamasının, istenilen her an spor haberlerine, maç özetlerine, geçmiş maçlara tekrar ulaşabilmeyi sağlayan bir uygulama olduğunun belirtilmesi izleyiciler tarafından beğeni ile karşılandı. 


Sonrasında İngiltere Premier liginde Arsenal – Manchester United maçının saat 18:00’da başlaması ile 90 dakika boyunca FPR gözlüklerinin verdiği rahatlık ile doya doya bir futbol keyfi yaşadık. 

Maç bittikten sonra, önceden dağıtılan numaralar arasında yapılan 3D Smart Tv hediyeli çekiliş ile etkinlik son buldu. O çekilişte bir ödül kazanamamış olmanın burukluğunu bir yana bırakırsam muhteşem konsepti ve 3D maç yayını ile bizlere farklı bir Pazar akşamı sunan LG ve Digitürk’e teşekkürü borç bilirim.




24 Ocak 2012 Salı - 10:58

1 yorum:

Adsız dedi ki...

Bu maç çok güzeldi yahu, 3D izleyemedim ama artık bir dahaki maçlara kısmet.

Yorum Gönder