S^ns"rs"z İnternet

Pazartesi, Ocak 09, 2012

CES 2012'ye 1 Kala: LG'den 1mm İnceliğinde Çerçeveye Sahip Cinema 3D Smart TV

LG Electronics (LG), Las Vegas'ta düzenlenecek olan Tüketici Elektroniği Fuarı'nda (CES) CINEMA SCREEN tasarımını tanıtacak. 2012 için yeni tasarlanan CINEMA 3D Smart TV'lerdeki CINEMA SCREEN tasarımı sadece 1 mm inceliğindeki çerçevesi ile 3D görüntüleme için daha optimal ve rahat bir ortam oluşturacak. 

LG Home Entertainment Company Başkanı ve CEO'su Havis Kwon, "3D deneyimi hala gelişiyor ve biz LG olarak 3D’nin sınırları zorlamaya niyetliyiz. Bu yolda 2012’de ileri CINEMA SCREEN tasarımıyla birlikte geliştirilen yeni 3D özellikler sayesinde önemli bir adım atmamız artık mümkün.” açıklamasında bulundu. 

CINEMA SCREEN tasarımı, LG'nin ekran teknolojisindeki en son gelişmeleri estetik açıdan da üstün bir forma sokar. Yeni CINEMA 3D Smart TV'leri çevreleyen kasa çerçeveleri, 3D efektlerde fiziksel engelleri kaldırarak, filmi sinema ekranı tadında göstermek için dizayn edilmiştir. 


Ayrıca yeni CINEMA SCREEN tasarımına 2012 için yeni tasarlanan CINEMA 3D gözlük ile eşlik ediyor. Sunan üç şık modeli bulunan yeni CINEMA 3D gözlükler, uzun 3D seyrine olanak sağlamak için izleyicinin konforunu artıran, önceki nesil gözlüklere oranla yüzde 20 daha hafif bir yapıya sahiptir.. 

LG, yeni nesil CINEMA 3D TV’lerinde 3D görüntüleme için geliştirdiği bu tasarımı, bir dizi yeni 3D teknolojisi ile tamamlanmaktadır. 3D TV teknolojisi teorisini kullanarak ortaya çıkarılan, Dual Play özelliği eşsiz bir oyun deneyimi için mükemmel çözümdür. LG'nin Dual Play fonksiyonu ve özel Dual Play gözlüğü ile oyuncular, her oyuncunun yarım ekrana odaklanmasına yol açan, split screen diye bildiğimiz geleneksel bölünmüş ekran görüntüsünün aksine birbirinden tamamen farklı, iki tam görüntü alabilmektedir. Ayrıca, 3D Ses Yakınlaştırma teknolojisi ile ekrandaki nesnelerin konumuna ve hareketine senkronize ses çıkışı üretilerek, sürükleyici bir ses algısıyla görsellerin 3D derinliği desteklenmektedir. 

Yeni CINEMA 3D Smart TV'ler de, LG'nin Smart TV fonksiyonu ile donatılmıştır. LG'nin Smart TV uygulaması üzerinden, yaklaşık 1.200’e yakın uygulamalaya erişilebilinmektedir. Ayrıca, dahili 2D - 3D dönüştürme motoru ile 3D içerik neredeyse sınırsız hale gelmektedir. 

Yeni CINEMA 3D Smart TV'ler yukarıda belirtilen tüm özellikleri ile, 10 Ocak 2012 tarihinden itibaren Las Vegas'taki CES 2012 fuarında görülebilecektir. 

Ces 2012 fuarını takip etmek için http://www.cesweb.org/ adresini kullanabilirsiniz.




09 Ocak 2011 Pazartesi - 09:48

1 yorum:

Adsız dedi ki...

Yeni LM serisi bu, FPR gözlük kullanacak. Dizaynı muhteşem olmuş.

Yorum Gönder