S^ns"rs"z İnternet

Çarşamba, Ocak 25, 2012

Asus ROG Rampage IV GENE


Oyun severlere yüksek performans sağlayan ROG serisi anakartlar, efsanesini Rampage IV GENE devam ettiriyor. SupremeFX III™ EMI-korumalı ses ile daha iyi oyun sesi sağlayan anakart, dijital voltaj düzenleyici ROG Extreme Engine Digi+ II sayesinde de gelişmiş overclock (hız aşırtma) imkanı sağlıyor. 


Oyunlarda maksimum performans vaat eden Rampage IV GENE, birçok Mikro ATX anakartın aksine, çift yönlü NVIDIA® SLI™ ve AMD CrossFireX™i destekliyor.

Ayrıca, Intel® Ethernet LAN ve ROG GameFirst teknolojisi sayesinde de çevrimiçi oyun performansını arttıran Rampage IV GENE, ekstra sağlamlık ve ısı dayanıklılığı için daha fazla Siyah Metalik kapasitör ve NexFET™ Power Block MOSFET’ler kullanıyor.

SupremeFX III™ ile Eşsiz Ses

Sesin kalitesini belirleyen elektromanyetik parazitin doğru şekilde azaltılmasını ve sesin bozulmasını engelleyen EMI-korumalı SupremeFX III™ sayesinde oyun severlere en iyi sesi sağlayan Rampage IV GENE, SupremeFX III™ donanımını anakarttan fiziksel olarak ayıran özel bir PCB “kırmızı kablo” modeli kullanıyor. 


EAX® Advanced HD 5.0, Creative® Alchemy ve THX® TruStudio™ PRO’yu destekleyen Rampage IV GENE, gerçekçi ses efekti üretimi, canlı kalitesinde müzik ve sinema ölçeğinde film sesi ile herhangi bir mikro ATX anakartın en iyi oyun sesi performansını sağlayan Creative Sound Blaster X-Fi MB2 programı ile beraber geliyor. 

Gecikmesiz Çevrimiçi Oyun ve Çoklu GPU Desteği

Çevrimiçi yapılan tüm işlemlerde özellikle global çevrimiçi oyunlarda gecikme, tepkime süresi, hızlı bağlantı ve daha iyi ağ performansı oyun severler için önem taşıyor.

Gecikmeyle mücadele eden ve paket gönderimini arttıran standart LAN kullanan sistemlerle karşılaştırıldığında CPU kullanımını %35’e yakın azaltan Intel® Ethernet sayesinde kullanıcılar, sorunsuz ve rekabetçi bir deneyim yakalayabiliyor.


ROG özellikli GameFirst teknolojisi sayesinde, oyun oynarken arka planda indirme yapılsa da önceliği oyuna veren Rampage IV GENE, oyun severlere daha çok kolaylık sağlamak üzere arttırılmış ileri düzeltme ve esneklik sağlamak adına PCI Express 3.0 ve çift yönlü SLI™/CrossFireX™’i destekliyor.

Güvenli Overclock

Rampage IV GENE hassas ayarlama ve daha yüksek güç verimi için dijital voltaj düzenleyiciler içeren özel ROG Extreme Engine Digi+ II ile yüklü olarak geliyor. Oyun severler, hız aşırtmaya kolaylık sağlayan, hassas voltaj artışlarını kolaylıkla ayarlayabiliyor.

Dayanıklı ve uzun ömürlü bir anakart oluşturmak için üretimde kullanılan parçaların %20 daha yüksek ısıya dayanabilir olmasına dikkat eden ASUS’un, kullandığı kapasitörlerin ısıya en az 5 kat daha fazla dayanıklı olmasıyla stabil çalışma şartları korunuyor.


(Basın Bülteni)

25 Ocak 2012 Çarşamba - 11:21

1 yorum:

Adsız dedi ki...

Bu seriyi bekliyorum uzun süredir, testleri yakında görürüz umarım.

Yorum Gönder