S^ns"rs"z İnternet

Perşembe, Kasım 10, 2011

LG Smart TV - Wi-Fi Özellikli LHB536 1100W 3D Blu-ray Ev Sinema Sistemi

1100W 5+1 kanallardan surround ses ve etkileyici bir ses kalitesi sunar, 

Dolby Digital Plus, Blu-ray Disc, High-Definition (HD) formatlarında surround ses deneyimi sağlar. 

Smart TV özelliği ile binlerce film, özelleştirilebilir uygulamalar, videolar, sınırsız içeriğe erişmek için kolay bir yol sağlar, 

Full HD 1080p 3D Blu-ray filmlerin tadını çıkarın, 

iPod4 ve iPhone4 ürünleri ile çalışır, şarj edilebilir ve iPod4 ile doğrudan kontrol edilebilir anlamına gelir. 


LHB536 1100W 3D Blu-ray LG Smart TV - Wi-Fi Ev Sinema Sistemi Genel Bakış 

HD eğlencenizi en iyi şekilde yapmak istiyorsanız, LHB556 Blu-ray Ev Sinema Sistemi size daha fazlasını sunar. LG Smart TV erişimi ile sınırsız içerik, binlerce film, özelleştirilebilir uygulamalar, filmlerin anlık akışı, şovlar ve Wi-Fi bağlantısı ile doğrudan TV'nizde müzik dinlemek ve Blu-ray ile Full HD görüntü ve üstün ses performansı. State-of-the-art hoparlörlerden gelen kristal berraklığında ve göz kamaştırıcı bir ses… 

LHB536 1100W 3D Blu-Ray LG Smart TV - Wi-Fi Ev Sinema Sistemi Özellikleri 

Internet-Ready Cihazlar 

Internet – Ready cihazlar televizyon dinamik içerik sunmak için geniş bant bağlantısı kullanır. 

Her smart TV üreticisi, video ve müzik, sosyal ağ uygulamaları, online fotoğraf galerileri, haber ve mali güncellemeleri, hava durumu bilgileri, maç skorları gibi çeşitli ücretli veya ücretsiz hizmetleri Smart TV uygulamasına dahil eder. 

Üretici, sunduğu firmware güncellemeleri ile yeni içerik ekleyerek cihazı için güncel tutar. 

HD eğlencenizi en iyi şekilde yapmak istiyorsanız, LHB536 Blu-Ray Ev Sinema Sistemi size daha fazlasını sunar. 

LG Smart TV ile sınırsız içeriğe erişim, binlerce film, özelleştirilebilir uygulamalar, filmlerin anlık akışı ve Wi-Fi bağlantısı ile doğrudan TV'nizde müzik keyfi. Blu-ray ile Full HD görüntü ve üstün ses performansı. State-of-the-art hoparlörlerden gelen kristal berraklığında ve göz kamaştırıcı bir ses… 
ANAHTAR TEKNOLOJİSİ 

Çok SMART (Akıllı), çok basit 

Sınırsız içeriğe erişmek için bir devrim…Kullanımı oldukça basit bir arayüz ve geniş içerik... Yeni nesil eğlencenin en geniş ve basit hali. 

3D BLU-RAY & BLU-RAY DISC 1080P OYNATMA 

Full HD 1080p 3D Blu-ray Disc ™ ile filmin keyfini çıkarın. Ayrıca, standart DVD'leri yüksek çözünürlüklü HD kalitesine yükseltmeniz mümkün. 

DLNA Desteği 

Bu DLNA sertifikalı medya oynatıcı ile ev ağınızdali videolara, fotoğraflara ve müziklere erişin. Bu özellikle, büyük ekran kolayca ulaşılabileceğiniz, dijital birkütüphaneniz oluyor. 

1080P Ölçekleme

Sadece eskiyi yeni gibi yapma eski DVD koleksiyonunuz Blu-ray filmlerden daha iyi görünüyor olabilir. Standart DVD Up-Scaling özelliği, HDMI çıkışı üzerinden 1080p ölçeklendirme ile standart DVD'lerde olağanüstü görüntü kalitesi sunar.

EK ÖZELLİKLER 

“SILK DOME” HOPARLÖR TEKNOLOJİSİ. 

LG'nin “Silk Dome” hoparlör teknolojisi ile daha iyi bir ses deneyimini keşfedeceksiniz. 

IPOD / IPHONE İÇİN… 

Tak ve rock. En sevdiğiniz melodilerin içine dokunun. Bu sistem, iPod ve iPhone ürünleri ile çalışır. 

Hızlı Sistem Açılışı 

Siz kanepenize oturmadan sistemin başlangıcı tamamlanır. 

Dolby TrueHD DIGITAL PLUS

Dolby Digital Plus; Blu-ray Disc’ler, HD yayınlar ve indirilen tüm medyada surround ses deneyimi sağlar. 7.1 kanaldan üstün kaliteli surround ses ile aksiyonu gözleriniz ve kulaklarınızla takip edeceksiniz. 

DTS-HD Master Audio. 

DTS-HD teknolojisi film, müzik ve oyunları eğlence deneyimini dönüştürüyor. DTS-HD, yüksek çözünürlüklü videolar için mükemmel bir dijital ses tamamlayıcıdır ve sanatçının yakalamak istediği amacına uygun bir surround ses deneyimi sunar. 

İki HDMI GİRİŞİ 

İki HDMI girişi olması, kablo kutuları ve oyun sistemleri gibi yüksek çözünürlüklü kaynaklardan bağlamak için kolaylık sağlar ve görüntü ve sesleri dijital kalitede sunar. 

USB 2.0 OYNATMA

Eski büyük ekranları hatırlayın. Oturma odanızın konforunda bir aile tatilinizi gerçek gibi görüntülemek ister misiniz? USB Media Host, aile fotoğraflarına bakmak, video izlemek ve müzik dinlemek için USB depolama aygıtlarını kullanmanıza izin verir. 

SIMPLINK BAĞLANABİLİRLİK. 

Uzaktan kumandalar, oturma odanızı işgal mi ediyor? Şimdi SimpLink ile tüm HDMI bağlantılı LG cihazları tek bir uzaktan kumanda ile kontrol etmek mümkün. 



10 Kasım 2011 Perşembe - 13:12

1 yorum:

Wizard Burak dedi ki...

iPhone dock olayı gerçekten çok iyi, şu LHB536 modelini mutlaka deneyeceğim.

Yorum Gönder