S^ns"rs"z İnternet

Pazartesi, Kasım 21, 2011

LG CF3D: DÜNYANIN İLK 3D PROJEKTÖRÜ

CF3D, SXRD (LCOS) teknolojisi ile LCD ve DLP’de katı siyahlar ve doğal renkler sunan yüksek contrast sağlar. 
Dünyanın ilk single lens Full HD 3D projektörü tek bir box set rahatlığı ile mükemmel 3D görüntü kalitesi sunuyor. LG CF3D Full HD 1080P (1920 * 1080) sıfır crosstalk’la bir ekran gibi, evi tam bir 3 boyutlu tiyatro yapar. 

CF3D, Katı siyahlar ve doğal renkler Yüksek Kontrast ile LCD ve DLP’nin iyi özelliklerini sağlayan SXRD (LCOS) teknolojisine dayanmaktadır. 


120HZ; GERÇEK HAREKET TEKNOLOJISI SAĞLAYAN BERRAK VE PÜRÜZSÜZ GÖRÜNTÜLER


3D sistemi, sadece tek bir objektif ile birlikte iki projektör kullanır. Mükemmel bir parlaklık ve kontrast oranının yanı sıra 3D Otomatik resim kalibrasyon ayrı sayesinde tek tek hizalama yapmaya gerek yoktur. CF3D, aynı zamanda bir çok enerji tasarrufu sağlamaktadır. 

Devrimci CF3D, sinemalarda kullanılan 3D polarize ışık teknolojisinin birebir aynısı olan 3D sinema deneyimini ev konforunda tüm heyecanıyla gerçeğe dönüştürüyor. 

Aktif gözlüklerin (SG) pilli ya da şarjlı, dar görüş açılı ve ağır olmasına karşın, LG CF3D’ün hafif polarize gözlüğü (FPR) ile evinizin konforunda titreşimsiz 3D deneyiminin uzun saatler keyfini çıkarın. 

Ürünün Hindistan lansmanında konuşan B2B, LGEIL Başkanı Hemendu Sinha şunları söyledi " kolaylık ve parlaklık - CF3D her yönüyle böylesine seçkin bir projektör. LG yılın en iyi yeniliklerden birini daha yaptı. Şirket her zaman ve her yönüyle bu 3D projector ile ilgili olarak çok büyük bir eğlence alanı yaratarak, ürünü benzersiz bir şey tüketicilere çekici kılmıştır. 

0.61 kalınlığında LCOS (Liquid crystal on silicon) sahip olan CF3D, mükemmel görüntüler üretmek için 2500 ANSI lümen parlaklık değerleri ve 30000:1 kontrast oranı sunuyor. Buna ek olarak, TruMotion 120Hz sayesinde CF3D, hızlı görüntülerde bile bulanıklaşma yaratmaz ve aynı zamanda 2B içerik için keskin görüntüler üretmeye yardımcı olur. 

LG CF3D, 3D efektleri otomatik olarak en üst düzeye çıkarmak için her iki görüntünün parlaklık seviyesini otomatik kalibrasyon fonksiyonu ile ayarlar. 

Blue Ray DVD Player, oyun konsolu, dijital set-top box, PC için çoklu bağlantı seçenekleri ile eğlence seçeneklerinin tümü ile uyum içerisindedir.


21 Kasım 2011 Pazartesi - 13:42

2 yorum:

Onur Beyazıt dedi ki...

FPR gözlükleri 3D TV ve monitörlerden sonra buraya da uyarladılar demek ki. İncelemek lazım güzel bir ürüne benziyor.

Adsız dedi ki...

3D projeksiyon müthiş olmalı... Kesinlikle incelemek lazım

Zehra

Yorum Gönder