S^ns"rs"z İnternet

Perşembe, Kasım 17, 2011

Artık TV Paneliniz de Dokunmatik Olabilir

IFA 2011'de, ilk kez çocukların yaratıcılığını ortaya çıkartacak ve ofis verimliliğinizi artıracak LG Plazma Pentouch TV birimini görmek harika oldu.

Pentouch TV'ler  ziyaretçiler üzerinde karalama patlaması yaşattı.

Plazma Pentouch TV, plazma TV panellerini sihirli ekranınında serbestçe çizim yapmak için kullandığınız kablosuz bir stylus kalem ile iletişim kurmak için kullanır. TV içerisinde yüklü olan benzersiz ve güçlü bir yazılımı kullanarak, plazma ışık kaynağı kalemin kesin konumunu belirler ve hattı yeniden algılar .
IFA'da analistler ve meraklılarının dikkatini çeken bu teknoloji ile LG, T3 Teknik’in dediği gibi "rakiplerinin hiçbiri düşünmeden çanta dışından bir şey çekti: tam dokunmatik ekran TV'ler."
Artık dokunmatik ekranlar sıradan hale gelmiştir ancak, büyük ekran bir TV’nin bu teknolojiyi içermesi kesinlikle eşsiz bir şeydir.

LG Pentouch TV




17 Kasım 2011 Perşembe - 13:32LG, gerçekten, bir dokunmatik ekran plazma TV ve sadece bir çift kalem ile TV'leri yepyeni bir seviyeye getirdi; akla gelebilecek tüm renkleri özgürce çekmek, Angry Birds gibi en popüler oyunları oynamak ve hatta ofis performansı artırmak. Ve bahsetmiş miydim? Tabii ki bu TV’lerde aynı zamanda 3D desteği mevcut. Ayrıca, 2D-3D dönüştürme fonksiyonu da oldukça gelişmiş durumda.

0 yorum:

Yorum Gönder