S^ns"rs"z İnternet

Salı, Kasım 15, 2011

İngiltere'de LG D2342P Alanlara Mükemmel Hediye: Assassin's Creed: Brotherhood


LG Electronics (LG) ve önde gelen video oyunu yayıncısı Ubisoft, satın alınan her D2342P 23" 3D FPR monitor ile birlikte Assassin Creed: Brotherhood PC oyununun ücretsiz bir kopyasını vermek için, İngiltere ve İrlanda'da birlikte çalışmaya başladı. 

1 Kasım - 7 Aralık tarihleri arasında geçerli olan bu teklif, LG ve Ubisoft’un kendi ürünleri ile mükemmel bir 3D oyun deneyimi sunmak üzere giriştiği güçlü bir ortaklık. 3D ürünlerin lider üreticisi LG’nin, pazara tasarımı ve görüntüsü yüksek kalitede 3D ekranlar getirerek tüketicilere Assassin Creed Brotherhood gibi oyunlarda en iyi 3D oyun deneyimini sunmak için büyük bir hedefi var. 

LG 3D monitörlerde Assassin Creed Brotherhood oyununu kapsamlı olarak test ettikten sonra, Ubisoft, nihai bir 3D oyun deneyimi ile tüketicilere oyun paketini sunmak için LG ile birlikte çalışmaya başladı. 

Ubisoft ticari yöneticisi Chris Marcus, "Biz, tüketicilere Assassin 's Creed Brotherhood’u görsel ve çarpıcı bütün ihtişamıyla sunmak için LG ile kurduğumuz ortaklıktan mutluyuz. LG'nin öncü 3D ile teknolojisine sahip olan bu monitörler, kendi oyun deneyimini yaşama getirmek isteyenler için mükemmel bir çözüm. " 

LG IT Çözümleri üst düzey satış yöneticisi Nigel Roberts, ekledi: "Bizim 3D monitörlerimiz için gerçekten yenilikçi 3D teknolojisinin tam potansiyelini göstermek için Assassin Creed: Brotherhood gibi oyunlara ihtiyacımız vardı. Film Desenli Retarder teknolojisine (FPR) sahip bu monitörler, daha parlak ve daha net görüntülerle, ekran titremesi olmaksızın , çok rekabetçi bir fiyata, çok daha rahat bir 3D deneyimi sunar. Ubisoft ile yakın işbirliği içinde çalışmaktan heyecan duyuyoruz ve tüketiciler için mükemmel bir oyun deneyimi sunmaya daha fazla bağlılığımızı göstermek için sabırsızlanıyoruz." 

LG ve Ubisoft’un bu teklifi Currys PC World, Amazon ve diğer büyük perakendecilerde mevcut olacak.

2 yorum:

Nida Tekel dedi ki...

Türkiye'de de belki İstanbul versiyonunu verir LG D2342P ile :)

Adsız dedi ki...

Umut Şaşırmış dedi ki...

peki daha önce lg d2342p alanlar için bir çözüm yolu varmı acaba?

Yorum Gönder