S^ns"rs"z İnternet

Cuma, Kasım 04, 2011

LG Kullanıcıları Smart TV’ler için uygulama geliştirmeye ne dersiniz?

3D ve Smart TV sektöründe 2011 yılında yaptığı atakla yılı zirvede kapatmayı hedefleyen LG, şimdi de Smart TV kullanıcılarının hayal güçlerini zorlayacak yepyeni bir uygulamayı başlatıyor.

LG Electronics’in faaliyete geçirdiği “LG Developer’s Lounge” platformu, arayüz geliştiricilere ve içerik sağlayıcılara LG SmartTV’ler için uygulama geliştirme imkanı sunuyor. 

Tüketici elektroniği, mobil iletişim ve beyaz eşya sektörlerinin küresel lideri ve teknoloji öncüsü LG Electronics, LG Smart TV’leriçin uygulama/yazılım geliştirmek isteyenlere özel “LG Developer’s Lounge”ı faaliyete geçirdi. 

http://developer.lgappstv.com adresinden erişilebilen “LG Developer’s Lounge” platformu, üyelerin hem uygulama geliştirmelerine olanak tanıyor hem de diğer uygulama geliştiricilerile iletişim kurmalarını sağlıyor. Platform ayrıca kullanıcıların herhangi bir sorunla karşılaşmaları durumunda teknik destek de sağlıyor. Ücretsiz olarak üye olunduktan sonra SDK, örnek kodlar, uygulama geliştirme klavuzları ve daha birçok faydalı dökümana erişerek vakit kaybetmeden uygulama geliştirmeye başlamak mümkün. 


LG Smart TV’ler için uygulama geliştirme imkanı sunan LG Developer’s Lounge sistemine kayıt olmak için LG Smart TV Developer Platform’unda yer alan şartları kabul etmek yeterli. Bilgileriniz sistem tarafından alınıyor ve e-mail adresinizi doğruluyor. LG Apps TV web sitesinin üyesi olmak için herhangi bir onay sürecinden geçilmesine gerek kalmıyor. Geliştirici olarak sistemde yer almak isteyen herkes kayıt bilgisini giriyor ve sistemin üyesi oluyor.


04 Kasım 2011 Cuma - 13:54

2 yorum:

Duygu Pastacı dedi ki...

Ben iPhone uma daha yeni internet paketi aldım, application dünyası ile tanıştım. Gerçekten çok güzel bir sistem bir sürü application içinde kendimi kaybettim, keşke daha önce bunu keşfetseydim diyorum şimdi. TV lere uyarlanması da mantıklı olmuş.

Aytek Akar dedi ki...

LG Smart TV nin application bakımında gelişmesi için çok güzel bir uygulama yapmışlar, tebrik etmek gerek.

Yorum Gönder