S^ns"rs"z İnternet

Cuma, Kasım 11, 2011

LG; Smart TV, Smartphone ve Beyaz Eşya Ürünleri Toplam 12 adet 2012 CES İnovasyon Ödülü ile Onurlandırıldı


CES 2012’de tanıtılacak ev elektroniği cihazları arasında keskin 3D görüntüler ve rahat izleme deneyimi sunan FPR gözlük teknolojisi kullanan yeni Cinema 3D TV modelleri LM8600 ve LM9600 ile Video Görüntüleme Cihazları dalında CES İnovasyon ödülünü kazandı. LG ayrıca plasma HD TV lerdeki amiral gemisi ürünü PM9700 ve Netflix ve Hulu Plus gibi premium içerikler dahil sanal olarak neredeyse limitsiz online içerik içeren Smart TV platformu da ödül kazandı. Video Bileşenleri dalında ise BP720 Blueray player ve SP820 Smart Tv upgrader onurlandırıldı. Ses Bileşenleri dalında ise Airplay platformuna sahip ND8520 LG İPod speaker dock ödül kazandı.


Büyük Ev Aletleri dalında ise 330ml lik bir içeceği 5 dakikanın altında soğutabilen 0.8 metre küplük hacimli buzdolabından başka üç farklı LG ürünü daha ödül aldı. Az enerji harcaması ve internet bağlantısı sayesinde tüketicilere zaman ve maliyetten kazandıran LG Smart ThinQ teknolojisini barındıran çamarşır / kurutma makinesi ikilileri WM8000HVA/DLEX8000V ve WM9000HVA/ DLEX9000V ödüllendirildi. Ayrıca akıllı, hızlı ve efektif bir temizleme için geliştirilmiş çift göz işaretlerme navigasyon sistemine sahip LG Hombot vakumlu süpürgesi LrV5900 ödüllendirildi.

Kablosuz telefon kategorisinde ise LG, multitasking kabiliyeti ile dikkat çeken LG DoublePlay dahil iki adet 2012 CES İnovasyon ödülünün sahibi oldu. Örneğin, bu telefonda kullanıcılar web de sörf yaparken ya da maillerini kontrol ederken Facebook sayfalarını yenileyebiliyorlar. Firma ayrıca Vmware Horizon Mobile ile geliştirdiği LTE sistemi ile tek mobil cihazda kişisel ve şirket kullanımı için ayrı arayüze sahip olan dünyanın ilk cep telefonu için ödül aldı. Bu teknoloji IT departmanlarının çalışan gizliliğini ihlal etmeden şirket güvenliliği ve yönetimini yapabilmesini sağlıyor.

LG 2004 yılından beri 120’den fazla CES İnovasyon Ödülü kazandı.


LG, ev aletleri için ‘En iyi İnovasyon’ ödülü dahil 5 ödül kategorisinde ödül alarak inovasyondaki yeteneğini kanıtlamış oldu.
Yenilikçi tarzından bu güne kadar ödün vermeyen LG, kendi Blast Chiller teknolojisine sahip yeni üç kapılı Fransız tipi buzdolabı (LFX31935) için ‘En iyi İnovasyon’ ödülü dahil 12 adet 2012 CES İnovasyon ödülü aldı.

LG televizyonları, cep telefonları ve küçük ev aletleri; Video Görüntüleme Cihazları, Video Bileşenleri, Ses Bileşenleri, Kablosuz Telefon ve Büyük Ev Aletleri gibi rekabetin yüksek olduğu dallarda ödüller kazandılar.

LG Electronics CEO ve başkanı olan Wayne Park, “Endüstrimizin uzmanları tarafından buzdolabımızın ‘En İyi İnovasyon’ ödülü almasından onu duyuyoruz, ayrıca 3D TV den akıllı çamaşır makinelerine kadar geniş bir yelpazede ürünlerimizin ödül almasından dolayı gururluyuz” şeklinde konuştu. “Bu imrendirici endüstri tasdiğimiz, LG’nin her geçen yıl ürünlerini geliştimesine olan sözünün vasiyetidir” diye sözlerini sürdürdü.







11 Kasım 2011 Cuma - 11:38

2 yorum:

Adsız dedi ki...

Lg'nin gün geçtikçe yükselmesi rakiplerini kızdıracak sanırım.. bu arada fpr gözlük teknolojili cinema 3d tv'lerinin ödül almaması olmazdı.. ülkemizde ki modelleri bile çok iyiyken lm8600 ve lm9600 nasıl acaba?

Nidaryan Soni dedi ki...

330ml lik içeceği 5 dakikada soğutabilen buzdolabı gerçekten çok iyi. Eve kasa halinde bira alıyorum, dolayısıyla buzdolabına koyamıyorum. Şimdi 3 bira atarım, 10 dakika sonra buz gibi içime hazır :)

Yorum Gönder