S^ns"rs"z İnternet

Perşembe, Kasım 03, 2011

LG CINEMA 3D TV 55LW650S İncelemesi

LG 55LW650S Infinia, 55 inç boyutunda, 3D 1080p 240 Hz LED HD görüntüleme teknolojisine sahip bir Smart TV. Bu ünite ile kullanıcılar mükemmel derinlik ve yüksek kalitede çizimler elde edebilmekte. LG 55LW650S Infinia uygun fiyatının yanı sıra, daha hafif ve çok daha konforlu 3D gözlükleri ile birlikte geliyor.

LG Smart TV'ler kullanıcılara sınırsız bir eğlence deneyimi sunuyor. Kullanıcılara en eğlenceli film, spor, uygulama, oyun ve internet tarayıcısı deneyimlerini sunan bu set, sınırsız eğlenceye LG Smart TV ile çok daha farklı bir şekilde bakmanızı sağlıyor.

LG 55LW650S Infinia sizlere full HD 1080p çözünürlüğü sunuyor. Piksel artırma teknolojisi ile, standart HDTV yayınlarını daha önce görmediğiniz kalitedeki renkler ile ve daha yüksek bir çözünürlükte izlemenizi sağlıyor.

Bununla birlikte kendi kendine ölçümleme yaparak ve ekran üstü referans noktaları alarak siyah beyaz, renk ve parlaklık değerlerini ayarlayabiliyor. Bu kullanımı kolay olan yenilik ile kullanıcılar çok daha kaliteli resim çalışmaları ve ayarlamaları yapabilmekte. Bunlara artı olarak bunu Smart TV kendi kendine de sizin için yapabiliyor. Yeni geliştirilmiş bu üstün sensor resmi otomatik olarak ortamdaki renk ve ışık kondisyonlarına göre ayarlıyor, ve kullanıcılarına çok daha iyi bir görüntüleme deneyimi sunuyor.



Bu cihazdaki diğer bir kullanışlı özellik ise LG TV'nizin NetCast Entertainment Access ve diğer çevrimiçi içeriklere kolaylıkla bağlanabiliyor olması. Eğer kablosuz yayın araçlarınızda var ise WiFi üzerinden yapılan bağlantı ile karmaşa yaratan kablolardan da kurtulmuş oluyorsunuz.

Bunların hepsini bir kenara bıraktığımızda, bu akıllı televizyon ünitesi kullanıcılarının enerji ve harcamalarında tasarruf yapmasını da sağlıyor. Nasıl mı? Bu ünite sahip olduğu Smart Energy Saving Features özelliği ile buna imkân tanıyor. Ayrıca TV’nin içerisindeki tüm bileşenleri Energy Star tarafından onaylıdır yani ABD Çevre Koruma Ajansı ve Enerji bakanlığı tarafından belirlenen enerji verimliliği yönergelerine uygun ve için stand-by modda da, aktif modda da enerji tasarrufu sağladıkları anlamına gelir. Energy Star sertifikalı televizyonlar yaklaşık % 30'luk bir enerji tasarrufu sağlamaktadırlar.

O zaman hala ne bekliyorsunuz? LG 55LW650S Infinia ile daha tasarruflu ve daha "akıllı" olun...




03 Kasım 2011 Perşembe - 14:28

3 yorum:

Adsız dedi ki...

Lg'nin Cinema 3D Tv'leri her geçen gün daha donanımlı olarak piyasaya çıkıyor..

55" te 3d film seyretmenin keyfini düşünemiyorum. en çok ilgimi çeken %30 enerji tasarrufu sağlaması oldu..

Hatice Tatlıoğlu dedi ki...

Teyzemde LG Cinema 3D TV nin 47LW650S modeli var. Avatar filmini 3D olarak izledik, FPR denilen gözlükler gerçekten çok rahat. Aldım bir kutu çikolatımı da önüme, çok güzel bir deneyimdi :)))

Unknown dedi ki...

Renkler muhteşem ya fakat bu kaliteyi güzel bir modern tv ünitesi ile kombine edip sinema keyfine doyulmaz hale getirmek lazım. Artık bu şekilde bir tv olunca o modern bir tv ünitesi alıp tv nin başından kalkmam gibi geliyor bana.

Yorum Gönder