S^ns"rs"z İnternet

Cuma, Aralık 02, 2011

Smart TV'de Müze Ziyareti... Giriş Ücretsiz, Üstelik Pazartesi de Açık...

Smart TV'ler için yeni geliştirilen elektronik bir uygulamayla,Avrupa'nın belli başlı müzelerinde bir tur atmak mümkün.

Basında yer alan bilgilere göre LG ve sesli ve görüntülü bilgisayar programları üreten Fransız Purescreens şirketinin işbirliğiyle geliştirilen ''Museum'' adlı elektronik uygulamayla, artık evimizden Louvre ve Londra Ulusal Sanat Galerisi gibi Avrupa'nın belli başlı müzelerinde bir tur atabileceğiz. 


Özellikle LG'nin Cinema 3D serisi televizyonları için güncellenen ve geliştirilen ''Museum'' adlı uygulamayla alıcılar, büyük sanatçıların tablolarından oluşan kolleksiyonlara ilişkin veri akışına erişmenin çok ötesinde hizmetlere kavuşuyor.

Avrupa'nın en seçkin 200 kadar müze ve sanat galerisinde yer alan, Da Vinci, Renoir ve Van Gogh gibi dev ressamların şaheserleri de dahil, 600 bin parça eseri kapsayan sergiler düzenleyen uygulama, sergide yeralan parçaları sanatçı adlarına, kolleksiyon isimlerine ve eserin ana temasına göre sınıflandırarak izleme imkanı da sunuyor. 

Düzenlediği sergilerde her 20 dakikada 10 sanat eserine yer veren uygulama ayrıca her ay 40 sanat eserinden oluşan 4 yeni sergiyi alıcı sahipleriyle buluşturuyor.



02 Aralık 2012 Cuma - 14:21

3 yorum:

Adsız dedi ki...

Güzel bir application olmuş.

Adsız dedi ki...

süper bir uygulama...
Zehra

Luvren Renur dedi ki...

Smart TV için geliştirilen bu uygulamalar gittikçe güzelleşmeye başladı, yapanı tebrik etmek lazım.

Yorum Gönder