S^ns"rs"z İnternet

Salı, Aralık 20, 2011

LG Pen Touch TV - Her Şeye Dokunun

Akıllı telefonlar saysinde çektiğiniz fotoğrafları e-posta yoluyla büyük bir satış toplantısı için hazırladığınız PowerPoint sunumu içine bazı grafik programlarını kullanarak bilgisayarınıza indirdikten sonra ekleyebilirsiniz. Evet, sadece bir yıl kadar önce bu çözüm oldukça yüksek teknolojiydi. 

Fena değil. Ama daha iyi bir yolu var… 

LG'nin yeni Pentouch TV’si ofis içerisinde de dünyanızı kolaylaştırıyor. Yeni yüksek teknoloji ürünün temellinde cihaz çıplak gözle görünmeyen, kendi kızılötesi dalgalarını üreten plazma TV ekran teknolojisi, bulunuyor. TV ile birlikte gelen özel kalem sayesinde her bir hücreye kalibre sağlanır. Kullanımı kolay, kurulumu ve yazılım kullanımı kolay… Tek yapmanız gereken programı yüklemek ve Pentouch TV’nizi bir bilgisayara bağlamak. 



Dokunmatik kalem, panele yayılan plazma ekranda ışık hücreleri tanır ve TV konumunu tam olarak saptar.

Bu basit ve zarif bir çözümle artık kullanıcı simgeleri ekranda sadece bir kablosuz fare ile göstermek zorunda değil. Aynı zamanda yazma ve önemli belgeleri ve sunum dosyalarını doğrudan çekmek de mümkün. İstediğiniz herhangi bir renk gerçek bir vurgulayıcı kalem ile isterseniz bir bölümünü, isterseniz tam olarak bütün bölümlerini vurgulayabilirsiniz. 

Şimdi bu toplantı hakkında bir kez daha düşünün. Doğrudan satış tanıtımı için kullanılacak diyagramı Beyaz tahta ve marker yerine LG pick up Pentouch TV ile doğrudan PowerPoint dosyasının içine bu çizin ve anında kaydedin. Aynı zamanda hatırlamalarınızı ve başka yerlerde kaydetmiş olduğunuz resimleri, belgeleri ve sunumları düzenleyin. 

Hatta toplantı sırasında referans almak da çok kolay. İnternete bağlı olduğunuz sürece, sadece bir tarayıcı açın ve normal bir fare gibi ne istediğinizi aramak için kalemi kullanın. Bunu, ayakta ve toplantı sırasında konuşma yaparken sorunsuz bir şekilde yaptığınızı hayal edin. Ritmi kaçırmayacaksınız. İşte bu kadar basit. 


TEK TIKLAMAYLA İNTERNET BAĞLANTISI 


İş arkadaşlarınızla toplantı tartışma noktaları anında paylaşabilirsiniz. Bu sadece bir zaman tasarrufu değil, aynı zamanda iletişim paradigmalarını da değiştirmek demek. Daha once her toplantıyı bir yığın kağıt döküman veya boş beyaz tahta ile başlarken, şimdi biz büyük bir ekranda açık olan bir belge ile başlayabilirsiniz.



LG Pentouch TV ile eğlenceyi hayal etmek zor değil. LG aynı zamanda son derece değerli bir yaratıcılığa izin verecek sanatsal tarafı olan yazılım sağlar. 

En son teknoloji ile donanmış gerçek bir profesyonel, gerçekten bir fark yaratabilir. 


NERELERDEN ALABİLİR VE NERELERDE DENEYEBİLİRİM? 


LG Pen Touch Plazma TV 8 Aralık 2011’den itibaren Electro World mağazalarında satılmaktadır. Bunun yanında LG, 12 Aralık 2011’den itibaren aşağıda ismi AVM’lerde stand açmaktadır. Denemek, görmek isteyen herkes bu standları ziyaret edebilir.






20 Aralık 2011 Salı - 14:26

3 yorum:

Adsız dedi ki...

Özellikle çizim yeteneği olanlar için eğlenceli bir cihaz olacağı kesin. Ofisler için de güzel bir TV olur, özellikle sunumlarda çok işe yarar.

Adsız dedi ki...

Cevahir Teknosa'da bir deneyeceğim bunu yılbaşı zamanı. Çok güzel bir televizyona benziyor.

Adsız dedi ki...

3D özelliği de varsa ciddi ciddi çok satar piyasada bu TV.

Yorum Gönder