S^ns"rs"z İnternet

Salı, Aralık 06, 2011

Smart TV ne mi? Televizyonun Eğlenceli Hali

Hani daha geçen gün Smart TV'lerden özür dileyip, bir de üzerine kıskançlığımı beyan etmiştim ya. Bugün de o kıskançlık dürtümü körükleyen bir haberle devam ediyorum. 


Tüketici elektroniği, mobil iletişim ve beyaz eşya sektörlerinin küresel lideri ve teknoloji öncüsü LG Electronics, Smart Cinema 3D TV’leriyle eğlenceye ve televizyona yeni bir boyut kazandırıyor. 47 ve 55 inç modellerde yapılan kampanyalar göz dolduruyor. 

LG Electronics, Smart Cinema 3D TV ile evde mükemmel ve sinematik bir 3D eğlencesi sunuyor. Kullanıcıları, eski nesil 3D teknolojisinin ağır, rahatsızlık veren gözlüklerinden ve baş dönmesine neden olan görüntü kalitesinden kurtarıyor. 3D dünyası tıpkı sinemada olduğu gibi evlere giriyor. 

Smart Cinema 3D tv serisi diğer 3D TV’lerden farklı olarak; 

• Çok hafif olan Cinema 3D gözlükleri var, şarj etme derdi yok. Kullanıcı bu gözlüklerle görüntüyü tek bir açıdan da izlemek zorunda da değil. 

• Gözlüğün hafif olması da rahatlığa rahatlık katıyor. 

• Bunun yanı sıra 3D içerik sıkıntısına da son veriyor. LG Cinema 3D teknolojisi, daha gerçekçi 3D görüntüler sunan yüksek performanslı 2D’den 3D’ye dönüşüm fonksiyonunu içinde barındırıyor. Kullanıcılar 2D formatındaki herhangi bir içeriği 3D derinliğinde izleyip televizyon keyiflerini artırıyor. Ayrıca, eski nesil 3D TV’lerin aksine görüntü kaybı da olmadan her pozisyonda izlenebiliyor. 

İZLE, TIKLA, KONTROL ET 

LG Smart Cinema 3D TV’ler, International Consumer Electronics Show (CES) 2011 İnovasyon Ödülleri kapsamında Online Ses/Video İçerik dalında ödüle layık görülen LG Smart TV platformunu içinde barındırıyor. LG Smart TV plaformu ile kullanıcılar, sevdikleri programları, uygulamaları, özel içerikler de dahil olmak üzere her şeyi kontrol etmek için işaretliyor, tıklıyor ve oynatıyor. İçeriği her geçen gün zenginleştirilen LG Smart Menü, ev eğlencesi üzerinde daha fazla kontrol sağlanması için tasarlandı. 


Hareket sensörlü Sihirli Kumanda ile LG Smart Cinema 3D TV en kolay şekilde kumanda edilebiliyor. Basit el ve vücut hareketleriyle, yön tuşları ve diğer tuşlara basmaya gerek kalmadan görüntüler sürüklenebiliyor. Tek bir ekrandan o an yayında olan kanal görülebiliyor, Premium içeriklere göz atılabiliyor, yüzlerce uygulama keşfedilebiliyor ve favori menü seçilebiliyor. Ayrıca kullanıcılar, LG Smart Cinema 3D TV’nin Smart Share özelliği ile akıllı telefon, tablet ve PC gibi dijital cihazlarında yüklü içerikleri kablosuz olarak televizyona aktarabiliyorlar. 

LG TV Uygulama Mağazasındaki içerikler, LG Smart TV yazılım güncellemeleriyle otomatik olarak güncelleniyor. Kullanıcılar, Smart TV platformundaki web tarayıcısı özelliği sayesinde de aynı PC’deki gibi TV üzerinden internette sörf yapabiliyorlar. 

Ayrıca LG Electronics’in Kasım ayında başlayan kampanyaları da tüketicilere yeni fırsatlar sunuyor.



06 Aralık 2011 Salı - 14:23

3 yorum:

Adsız dedi ki...

Smart TV güzel, şu Magic Motion kumanda olayı daha da güzel. Sık Smart TV kullanan kişiler mutlaka edinsin kumandayı.

Adsız dedi ki...

LG Smart TV application store da her geçen gün daha fazla uygulama bulunabiliyor, gittikçe daha profesyonel uygulamalar çıkıyor ortaya.

Adsız dedi ki...

kardeşim media player yuklenmiomu bu lg ye video izleyemioz

Yorum Gönder