S^ns"rs"z İnternet

Perşembe, Aralık 22, 2011

Deckard Cain 16 yaşında



Bu ilginç ancak güzel hikaye ta 90'ların başında yaşanıyor. 1995'te Blizzard henüz duyurulmamış bir oyun için garip bir yarışma düzenlemiş. Yarışma için tek yapmanız gereken şey üzerinizde isminizin yazdığı bir kartpostalı Blizzard'a göndermekmiş. 

İşte o gün Güney Dakota'dan bir baba Blizzard'a bu kartpostalı gönderirken üzerine yeni doğan oğlunun adını yazmış. O çocuğun adı ise Deckard Cain Elder.

Evet yanlış duymadınız. Bu çocuk Deckard Cain'in yaratılmasındaki ilham kaynağı ya da en azından isim babası. Deckard, 16 yaşına girdiğinde durumu öğrenmiş ve hemen bunu internetten paylaşmış. Anlattıklarına göre bu olayın gelişimi şu yönde:

"İlk ismim Harrison Ford'un oynadığı Blade Runner filminden geliyor, göbek adım ise annemin kızlık soyadı, soyadım da zaten babamın ailesinin soyadı."

Deckard'ın babası kartpostalı gönderdikten altı ay sonra Blizzard'dan bir paket almış ve içerisinde uzunca sarı bir zarf, bir adet Diablo oyunu, üzerinde Blizzard logosu olan siyah bir şapka, büyükçe bir Diablo tişörtü ve Diablo'nun yaklaşık 15 cm uzunluğundaki mavi bir figürü varmış. 

Bunun yanında kutuda bir de Diablo'nun yapımcılarındna Bill Roper'ın yazdığı bir mektup bulunuyormuş.

Mektupta Roper, genç Deckard'ın büyük ödülü kazandığını açıklamış ve yakın zamanda çıkacak olan Diablo adlı RPG oyununda (Diablo I) ismini göreceğini belirtmiş.




22 Aralık 2011 Perşembe - 16:33

1 yorum:

Adsız dedi ki...

What's Going down i'm new to this, I stumbled upon this I
have discovered It absolutely useful and it has helped me
out loads. I am hoping to give a contribution & aid other users like its
aided me. Great job.

Check out my web page; Free Batman Games

Yorum Gönder