S^ns"rs"z İnternet

Perşembe, Temmuz 28, 2011

Yeni Nesil 3D TV'lerin Öncüsü LG Electronics Büyümeye Devam Ediyor

Tüketici elektroniği, mobil iletişim ve beyaz eşya sektörlerinin küresel teknoloji öncülerinden LG Electronics, 2011’in ikinci üç aylık dönemine ilişkin uluslararası mali raporlama standartlarına dayalı mali sonuçlarını açıkladı.


Bu haberin blogda yer almasının sebebine gelirsek, LG Ev Eğlence Sistemleri İş Birimi, LED LCD televizyonlarda ve yeni CINEMA 3D TV’lerde kaydedilen ciro artışı ve gelişen pazarlardaki ticaretinin genel olarak büyümesi sayesinde, bir önceki yılın aynı çeyreğine göre %2,7 ciro artışıyla, 5 Milyar Dolar (5,4 Trilyon Kore Wonu) satış bildirdi.

LG Ev Eğlence Sistemleri İş Birimi aynı zamanda, güçlü ürün portföyü ve maliyet kontrol süreçlerinin etkinliği sayesinde, bir önceki çeyreğe göre %10 artışla 83 Milyon Dolar (90 Milyar Kore Wonu) işletme karı elde etti. Şirket, FPR teknolojisine sahip yeni CINEMA 3D TV’ler ve akıllı televizyonların elde ettiği yüksek talep karşında satışların artmaya devam edeceğini öngörüyor.

Bu yüksek talep ve artan satışlar da tüketiciye sürekli tekrarlanan indirimler ve kampanyalar olarak geri dönüyor.

LG Electronics, ana kategorilerde piyasaya çıkaracağı yeni ürünlerle 2011’in üçüncü çeyreğinde de büyüme öngörüyor. Uzun vadeye yönelik olarak da şirket karlılığının, agresif bir maliyet yenileme süreci ve hem mevcut, hem de yeni iş sahalarındaki stratejik yatırımlar aracılığıyla pekiştirilmesi amaçlanıyor.

Bugün piyasaya çıkmış olan Cinema 3D Full HD LED TV'ler ve yine piyasaya çıkacak Cinema 3D monitörler oyun ve film keyfini ikiye katlayarak, 3D'de FPR Teknolojisiyle hem maliyeti düşürdü, hem de 3D izlenebilirlik süresini arttırdı. Şimdi sırada 3D Nano LED TV'ler var, bakalım onlar nasıl olacaklar?

0 yorum:

Yorum Gönder