S^ns"rs"z İnternet

Çarşamba, Temmuz 06, 2011

LG'nin Davetiyle Transformers: Dark of the Moon

Blog yazmak zaten keyifli bir süreç, bu keyfin yanına bir de hakkında yazı yazdığınız firmalardan davetler gelmesi bu işi yapmanın ödülü oluyor.

Dün akşam İstanbul Kanyon AVM'de Cinebonus sinemalarında LG'nin davetlisi olarak Real 3D Transformers: Dark of the Moon filmini izledik. Film hakkında bir kaç şey yazıp, çizmeden evvel aşağıdaki Transformers temalı LG Optimus Pad reklamına bakmanızı rica ediyorum. Autobot'ların lideri Optimus Prime LG optimus Pad'den transform olarak Megatron'la karşı karşıya geliyor ve reklam filminin son karelerinde Optimus Prime elinde tuttuğu bir elmayı parçalıyor. Bu reklam sayesinde LG firması Pad konusunda rakiplerine büyük bir göz dağı veriyor.


Şimdi gelelim filmin kendisine. Dün akşam saat 18:30 seansında Kanyon Cinebonus'taydık. Sinemada ilk kez FPR gözlük teknolojisiyle film izlemeyi deneyimlemek gerçekten süperdi. Film boyunca gözlüğün en ufak bir rahatsızlığını hissetmezken, film arasında dahi neredeyse çıkarmayı akıl bile edemeyecektim.

FPR teknolojisinin rahatlığı bir yana diğer mükemmel özelliği de filmin SG teknolojisininde olduğu gibi karanlık olmamasıydı. İlk kez bu kadar parlak ve net görüntülerle 3D film keyfi yaşadım diyebilirim.

Madem LG yetkililerinin davetlisiydik ve bu deneyimi yaşayıp yorumlamak için oraya çağırılmıştık biz de filmin ilk yarısını en arkada, ikinci yarısını en ön koltuklarda izledik. Gerçekten "3D yakından keyiflidir" mottosunu benimsedim ve bundan sonra 3D olarak gideceğim filmlerde hep en ön sırayı tercih etme kararı aldım.


Aslında zaten çok sevdiğim Transformers hikayesini sayfalarca anlatabilirim. Optimus Prime, Bumblebee, Megatron ve diğer Autobot'lar, Decepticon'lar... Efsane bu filmde de yeni karakterlerle ve 3D seyrine uygun mekanik temalarla daha da sağlam desteklenmiş ve tam bir aksiyon duygunluğu yaratmış durumda.

Sinemada FPR teknolojisiyle bu filmi izleyemeyenler hayatlarında bir aksiyon filminden alabilecekleri yüksek dozu veremezler kolay kolay kendilerine. LG sayesinde izlemiş olmak ise dediğim gibi oldukça onore edici. Teşekkürler LG!

0 yorum:

Yorum Gönder