S^ns"rs"z İnternet

Perşembe, Temmuz 14, 2011

LG SİNEMA 3D TV’LERI FULL HD SERTIFIKASI ALDI

*LG CINEMA 3D TV PAZAR PAYINI ARTTIRMAYA DEVAM EDİYOR
TÜKETİCİLER POLARİZE GOZLUKLERİN SHUTTER GOZLUKLERE GORE OLAN AVANTAJLARINI FARK EDİYOR.


LG Electronics (LG), CINEMA 3D TV (47LW570S – ZD) serisinin, Avrupa'nın en büyük teknik ve bilimsel uluslararası derneklerinden biri olan VDE tarafından verilmiş olan “Full HD 3D” sertifikasına sahip olduğunu açıkladı.

LG Electronics, Home Entertainment Company Başkanı ve CEO'su Havis Kwon, bu konu ile ilgili "Bu son sertifika zaten 3D görüntülemede en rahat deneyimi sağlayan LG'nin CINEMA 3D TV'lerinin, Full HD 3D özelliğini de şüphe götürmez biçimde kanıtlar." açıklamasında bulundu.

LG CINEMA 3D TV’lerin  1.080 yatay bir görüntü içeren olarak tanımlanması ve FULL  HD kalitesine sahip olması LG’nin CINEMA 3D TV'leri üzerinde en çok tartışılan konudur. CINEMA 3D TV'lerde kullanılan LG'nin FPR teknolojisi  daha sonra birleşik bir 1080p görüntü oluşturmak için, her bir göze 540 görüntü sunarak 3D derinlik algısı yaratmaktadır ve bu durum VDE’nin vermiş olduğu kararla LG'nin FPR teknolojisinin geçerliliği resmen tasdiklenmiştir.

CINEMA 3D TV serisi halihazırda bir dizi merci ve kurumdan çeşitli sertifikalar almış bulunuyor. Çin Elektronik Ticaret Odası LG nin Cinema 3D TV serisinde kullandığı “Full HD” logosuna izin vermesi karşılığında bu serideki TV lerin yatay ve dikey çözünürlüğünün 1080p standardında olduğunu onayladı. TÜV ve Intertek, Avrupa’nın en büyük iki kalite güvencesi ve güvenlik sertifikasyon mercileri, LG Cinema 3D TV lere resmi olarak keskin 3D görüntüler sunduğunu onaylayarak “titreşimsiz” sertifikası verdi.

Ayrıca, ABD'li saygın bir tüketici dergisi, son zamanlarda LG CINEMA 3D TV serisi için ABD pazarındaki “en iyi 3 boyutlu TV” nitelendirmesinde bulundu ve bu TV’leri avantajlarının geniş izleme açısı, 3D gözlük ve parlak görüntüler olduğunu kaydetti.

0 yorum:

Yorum Gönder