S^ns"rs"z İnternet

Çarşamba, Ağustos 24, 2011

LG monitörlere iki büyük ödül

LG Electronics’in geliştirdiği SUPER LEDTM IPS Monitörleri IPS231 ve IPS236, Avrupa’nın en prestijli fotoğraf endüstrisi ödülleri TIPA 2011’de “Giriş Düzeyinde En İyi Foto Monitör” ödüllerine layık görüldü.

Tüketici elektroniği, mobil iletişim ve beyaz eşya sektörlerinin küresel lideri ve teknoloji öncüsü LG Electronics’in geliştirdiği SUPER LEDTM IPS Monitörleri IPS231 ve IPS236, Avrupa’nın en prestijli fotoğraf endüstrisi ödülleri TIPA 2011’de “Giriş Düzeyinde En İyi Foto Monitör” ödüllerinin sahibi oldu. 

TIPA (Teknik Görüntü Basın Birliği) 2011 Ödülleri kapdsamında LG SÜPER LEDTM IPS monitörleri, LED arkadan aydınlatma sistemi ve IPS panel teknolojisinin sunduğu üstün renk oluşturma özellikleri, geniş görüntüleme açıları ve uygun fiyatları ile bu ödüle layık görüldü. Monitörlerin video ve fotoğrafların en üstün kalitede izlenmesine olanak tanıyan bu özellikler, hem amatör kullanıcılardan hem de grafik tutkunlarından büyük takdir topladı. 

LG’nin IPS panellerin geliştirilmesinde hep öncü rol oynadığını ve layık görülen bu prestijli ödüllerin gelecek için kendilerine ilham verdiğini belirten LG Ev Eğlence Sistemleri İş Birimi Monitörler Bölümü Başkan Yardımcısı Si-hwan Park, “Layık görüldüğümüz bu ödüller, bir anlamda LG’nin LED LCD monitör teknolojisindeki liderliğini pekiştirdi. Bu konumumuzu sürdürmek için önümüzdeki dönem de tüketicilerimize birbirinden yenilikçi ürünler sunmaya devam edeceğiz” dedi.

13 ülkeden 29 üye derginin oluşturduğu TIPA, dünyanın en büyük ve en prestijli fotoğraf ve görüntüleme basın birlikleri arasında yer alıyor. TIPA editörleri her yıl, son 12 ay içerisinde piyasaya çıkan en iyi 40 ürünü yenilik, en son teknoloji, tasarım, kullanışlılık ve fiyat/performans oranına göre oylayarak ödüllendiriyor.

IPS231 ve IPS236 monitör serisi, geniş görüntüleme açısının yanı sıra, mükemmel görüntü kalitesi ile fark yaratıyor. DSLR üst segment kameralara mükemmel uyum sağlayacak şekilde tasarlanan LG SUPER LEDTM IPS monitör birinci sınıf IPS teknolojisinden yararlanıyor. 

Ev kullanımına yönelik olarak geliştirilen IPS236, teknolojisiyle beraber şıklığı ile de beğeni toplarken, IPS231’de de fotoğrafçılara ve grafik tasarımcılara kolaylık sağlamak amacıyla, yüksekliği ayarlanabilen, tek noktadan dönüşlü bir sehpayla ergonomik bir tasarım benimseniyor.

Mükemmel LG monitör teknolojisiyle tasarlanan SÜPER LEDTM monitör serilerinden biri olan LG SÜPER LEDTM IPS; SÜPER İnce, SÜPER Görüntü Kalitesi, SÜPER Açı ve son olarak SÜPER Enerji Tasarrufu olmak üzere gelişmiş dört teknolojik özelliği kapsıyor.

1 yorum:

Adsız dedi ki...

Bu seneki IPS panelleri gayet iyi LG'nin.

Yorum Gönder