S^ns"rs"z İnternet

Perşembe, Ağustos 11, 2011

Assassin's Creed: Revelations'un betası geliyor!

Ubisoft tarafından hazırlanmakta olan Assassin's Creed: Revelations'ın piyasaya sürülmesine üç ay kadar kısa bir süre kalmışken Ubisoft'un yaptığı açıklama PC ve Xbox 360 sahiplerini oldukça üzecek. Oyunun Multiplayer betasının yalnızca PlayStation Plus ve PlayStation 3 üzerinde UPlay üyesi olanlara açık olacağı kesinleşti. Bu haberin kesinleşmesiyle de ben de içerisinde dahil olmak üzere tüm PC ve XBox kullanıcıları hayal kırıklığına uğradı.


Betanın 11 Eylül'de (tarih ilginç seçilmiş) yalnızca PlayStation 3'e özel olarak oyuncuların beğenisine sunulacak. Betada dokuz karakter (The Sentinel, The Vanguard, The Guardian, The Vizier, The Thespian, The Deacon, The Bombardier, The Trickster ve The Champion) ile üç harita (Knight's Hospital, Antioch ve İstanbul) bulunacak.

Bu karakterlerle üç haritada, dört oynanabilir mod aktif olacak. Bu modlardan ikisi önceki oyundan bilinen Wanted ile Manhunt, diğer ikisi ise yeni modlar Deathmatch ile Artifact Assault olacak. Oyunun tam sürümünde ise daha fazla mod, harita ve karakter olacak.

Assassin's Creed: Revelations, 15 Kasım'da PlayStation 3, PC ve Xbox 360 için piyasada olacak.



0 yorum:

Yorum Gönder