S^ns"rs"z İnternet

Pazartesi, Ağustos 22, 2011

LG Cinema 3D Serisinin Başarısını EISA Onayladı

Avrupa 3D Ev Sineması Çözümü Ödülü 2011
LG Electronics (LG), EISA’da (European Imaging and Sound Association) 55LW650S Cinema 3D Smart TV ve HLX56S 3D Blu-ray oynatıcısına “Avrupa 3D Ev Sineması Çözümü”, HX966TZ/TZW Smart 3D Blu-ray oynatıcılı ev sinema sistemine ise “Avrupa 5.1 Ev Sinema Sistemi” şeklinde iki farklı ödüle layık görüldü. Avrupa’da 19 farklı ülkede yayınlanan 50 multimedya dergisinden temsilciler ile verilen ödüller olan EISA, ev sinema sistemi endüstrisindeki en prestijli ödüller arasında yer alıyor. 


“Bu ödüller, bir kez daha LG’nin yüksek beklentili Avrupalı tüketicilere göre fonksiyonları ve ürünleri uyarlanmış Avrupa’da ev eğlencesi 

LG Home Entertaiment şirketi CEO su Havis Kwon, “Bu ödüller bir kez daha göstermiştir ki; LG, fonksiyonları ve ürünleri yüksek beklentili Avrupalı tüketicilere uyarlayarak geliştirdiği sistemler ile Avrupa’da en eğlencesi bazında lider markadır” şeklinde konuştu. “Cinema 3D ve 3D ses gibi yenilikleri bulabilmek için inanılmaz bir efor ve kaynak sarfettik. Endüstrinin fikir liderleri olan taraflardan bu konu tasdik almak tüm bu çabalarımızın ödülüdür” diye ekledi. 

LG 55LW650S
LG 55LW650S Cinema 3D Smart TV rahat ve fiyatı düşük 3D gözlükler kullanıyor. Bu nedenle 3D keyfini aile ya da arkadaşlar arası gibi büyük gruplarda yaşamak için ideal bir TV. Önceki 3D TV lerdeki içerik sorununu çözerek klasmanının en iyi 3D çeviri fonksiyonunu ve bu sayede limitsiz 3D içerik sunuyor. Buna ilaveten, televizyonun TÜV ve Intertek kurumlarından “Titreşimsiz 3D” tasdiği alan keskin ve parlak 3D görüntüleri, izleyicilerin önceki 3D TV lerin aksine uzun süre baş ağrısı ya da bulantı yaşamadan 3D izlemesine olanak veriyor. Geniş izleme açısı sayesinde TV önünde hemen hemen her pozisyonda full 3D görüntüler alınmasını sağlıyor. Ve, 3D deneyimini daha akıllı yapmak için dijital cihazlar arasında içerik değişimi yapabilen Smart Share fonksiyonunuyla geliyor.

0 yorum:

Yorum Gönder