S^ns"rs"z İnternet

Perşembe, Ağustos 11, 2011

LG E2391VR Monitör

Kutu İçerisinden Çıkanlar



23’’ E91VR Monitör
Alt ayaklık
Yazılım CD’si
D-Sub Kablosu
HDMI to DVI kablo
Power kablosu
AC-DC adaptörü




PC bağlantısı sağlamak için D-Sub ve HDMI bağlantı noktalarından birini kullanabilirsiniz. Monitörün ayak üzerine kurulumu yapıldıktan sonra geriye doğru 12 derece, öne doğru da -5 derece eğim ergonomisi söz konusudur.


Cihaz tak-çalıştır bir monitördür ve PC’niz ile bağlantısını tamamladığınız anda herhangi bir yazılım yüklenmesine ihtiyaç duymadan görüntü iletebilir.


Monitörün Test Edildiği Ekran Kartı: NVIDIA GeForce GT 425M




Ayar Menüsü


6 ayrı moddan oluşan ekran menüsünde “Menu, Super+ Resolution, Super Energy Saving, Auto, Input ve Exit” sekmeleri bulunmakta.

Menu sekmesi içeriğinde parlaklık, renk ayarları, dil seçenekleri, ses ve çift ekran gibi donanımınızın ana ayarları değiştirmenizi sağlayan özellikler yer almakta.

İkinci sekme olan Super+ Resolution sekmesinde LG yeni nesil monitörlerin en gelişmiş özelliklerinden biri olan yüksek çözünürlükle ilgili normal, düşük, orta ve yüksek derecelendirmesini yapabileceğiniz ayarlar mevcut.

Üçüncü sekmede super energy saving özelliğini aktif edip, kapatabileceğiniz bir menü, dördüncü sekmede otomatik ayarlar ve beşinci sekmede de monitörünüzün çıkışını seçebileceğiniz bir fonksiyon yer almakta.

Tam olarak 6 sekmeden bahsettiğimiz için altıncı sekmenin de çıkış sekmesi olduğunu söylememiz gerekmekte.

İzlenim

LG E2391VR Super Slim monitörün öncelikle tasarım olarak oldukça etkileyici olduğunu söylememiz gerekiyor. Super incelikteki monitör kasası ve dokunmatik alt ayağa yerleştirilmiş kolay kablolama sistemiyle monitöre estetİk bir görüntü kazandırılmış.


Monitörün destek ayağı olarak kullanılan panele yerleştirilmiş dokunmatik fonksiyon tuşları ve açma kapama düğmesi de hem şık, hem de kolay kullanıma olanak sağlayacak şekilde tasarlanmış. Bu şekilde monitörün ev dekorasyonuna da hoş bir şekilde uyumu sağlanmış.

D-SUB ve HDMI bağlantıda maksimum 1920x1080@60Hz görüntü sağlayan monitörün Super+ Çözünürlük moduyla ekrandaki full hd olmayan görüntülerde görüntü kalitesini yükseltmek mümkün. Bu ayar sayesinde youtube, dailymotion gibi video içerikli sitelerde düşük çözünürlükteki videolarda kalite yükselterek daha iyi bir görünttü alma seçeneğimiz oluyor.



2011 yılında teknoloji konusunda büyük atılım gösteren LG’nin panellerde geliştirdiği FPR teknolojisinin yanında monitörlerde de piyasaya iddialı bir giriş yaptığı her yeni ürün incelemesinde göze daha çok çarpıyor. Türkiye pazarında çıkış tarihi henüz belli olmayan bu LG E2391LV monitörün piyasaya girdiği andan itibaren pek çok bilgisayara görüntü birimi olacağına şüphemiz yok.



Sistem Özellikleri










1 yorum:

beşiktaşk dedi ki...

Gerçekten çok güzel bi tasarımı var e2381 modelini alacaktım ama bunu gördükten sonra beklemeye aldım acaba ne zaman satışa çıkacak ülkemizde bi bilgi yokmu hala??

Yorum Gönder