S^ns"rs"z İnternet

Salı, Mart 06, 2012

LG ve Digiturk'den İkinci İşbirliği

 Geçtiğimiz günlerde bilindiği gibi LG ve Digiturk işbirliğiyle İngiltere Premiere Ligi müsabakaları 3D olarak yayınlanmaktaydı. Önemli derbi maçlarını 3D olarak izleyicilere sunan LG ve Digiturk bu haftaki etkinliğini Bebek’te bulunan Taps Bebek Cafe’de gerçekleştirdi. 


Davetlilerin öğle saatlerinde başlayan Liverpool – Arsenal müsabakasını izlerken hem keyifli anlar yaşadılar hem de 3 boyutlu futbol heyecanına ortak oldular. 

LG’nin üretmiş olduğu Cinema 3D TV serisiyle ve yeni nesil gözlük teknolojisi olan FPR gözlüklerle 3D Futbol keyfini yaşayan davetlilere ayrıca özel ikramlarda sunuldu. 

Futbol tutkunlarının bir arada olduğu etkinlikte konuşma yapan Digiturk Medya Pazarlama ve Satıştan Sorumlu Genel Müdür Yardımcısı Esin Yazal Koyuncu, 2010 yılında başlatılan yeni nesil 3D yayıncılık anlayışıyla önce VOD stüdyo içeriklerini, ardından IZ TV ekibinin çektiği üç boyutlu belgeselleri LG ile beraber evlere taşıdıklarını bahsetti. Dİgiturk’un televizyon teknolojilerini yakından takip eden bir şirket olarak, internete bağlanabilen Smart TV’lerdeki uygulamalarla katma değerli servislerde de gelişimi sürdürdüğünün altını çizen Koyuncu “Bu alanda ilk olarak LG Smart TV’lerde yer alan LIG TV uygulamasını hayata geçirdik. Uygulama futbolseverlere Spor Toto, Super Lig ve Avrupa Liglerinden canlı sonuçlara, futbol haberlerine, gol görüntülerine ve maç özetlerine Smart TV’lerden ulaşma imkanı veriyor. Bugün de lansmanını gerçekleştirdiğimiz Digiturk Play Uygulaması; diziler, belgeseller ve futbola dair ilginç içerikleriyle LG Smart TV’lerde yerini alacak” dedi. 

Digiturk Play Nedir? 


Digiturk Play sayesinde sevdiğiniz TV Programlarından seçilmiş örnekleri gün ve saat sıkıntı yaşamadan, istediğiniz anda izleyebiliyorsunuz. Geliştirilen yeni uygulamada her yaştan ve kesimden izleyicinin zevki düşünüldü. Digiturk Play uygulamasında spor, yerli – yabancı dizi, yerli – yabancı film ve çocuk kanalı, eğlence ve belgesel programları gibi seçenekler bulunuyor.




06 Mart 2012 Salı - 11:54

2 yorum:

Adsız dedi ki...

Smart TV için Digiturk Play çok güzel bir uygulama gerçekten, ileride daha da genişlemesini umuyorum.

Adsız dedi ki...

Bu maç süperdi^^

Yorum Gönder