S^ns"rs"z İnternet

Salı, Mart 13, 2012

Assassin's Creed 3'ten Detaylar Geliyor!

Ubisoft'un beklenen yapımı Assassin's Creed 3'le ilgili yeni detaylar ortaya çıkmaya başladı.

Amerika'da geçeceği daha önce kesinleşen oyunda, her bölgenin hem yaz hem de kış modu bulunacağı belirtiliyor. Oyundaki NPC'lerin (bilgisayar kontrollü karakterler) mevsime göre davranışlar sergileyeceği söyleniyor. Örneğin karda bazı NPC'ler yürümekte zorlanırken, Connor bu gibi yerlerde rahatça hareket edecek.

Belirtilene göre oynanışın üçte biri kadarı, açık alanda gerçekleşecek. Hatta bazı kısımlarda Connor'un Mohawk köyünde geçirdiği çocukluk dönemini bile oynama şansını bulacağız.

Oyundaki bazı karakterler de yavaş yavaş ortaya çıkıyor. Bunlardan biri ise Benjamin Franklin olacak. Daha önceki oyunlardaki mucit karakterler gibi olmayacağı söylenen Franklin, daha çok politik yönüyle oyuna katkı yapacak. Bir diğer karakter ise George Washington olacak. Washington'u Connor'la birçok kez birlikte görebileceğiz. Bununla birlikte ünlü Amerikan lider Charles Lee de Assassin's Creed 3'te yer alacak.

Assassin's Creed 3'te New York ve Boston gibi şehirleri görebileceğiz. Ancak bunun dışında nerelere gideceğimiz henüz açıklanmış değil.

Oyunun Ekim ayında PS3 ve Xbox 360 platformlarına sunulacağı, ardından PC platformuna geleceği daha önce açıklanmıştı.




13 Mart 2012 Salı - 16:21

0 yorum:

Yorum Gönder