S^ns"rs"z İnternet

Cuma, Mart 16, 2012

Elder Scrolls Online ve Doom 4 Çok Yakında Piyasada




Son günlerde oyun dünyasında yaşanan güzel gelişmelere bir yenisi daha eklenmek üzere. Diablo 3, Baldur's Gate derken, şimdi de listeye Elder Scrolls MMO ekleniyor.

Tomsguide sitesinin elde ettiği bilgilere göre Bethesda ve Zenimax Online stüdyoları, önümüzdeki Mayıs ayında Elder Scrolls Online'ı resmi olarak duyurmaya hazırlanıyor. Takip eden E3 fuarında da oyunda dair yeni bilgilerin geleceği, Ağustos ayındaki Quakecon 2012'de de videoların gösterileceği tahmin ediliyor.


Ayrıca Quakecon 2012 organizasyonunda, id Software'ın Doom 4'ünün de ilk kez gösterileceği ve bu oyunlar dışında başka oyunlar (Bilinen oyunlar: Dishonored ve Prey 2) hakkında da bilgiler verileceği söyleniyor. Elder Scrolls Online hakkında ilk bilgilere göre oyun, The Elder Scrolls V: Skyrim'in bin yıl öncesinde geçecek ve oyunda üç farklı faction, aslan, ejderha ve avcı bir kuş (Anka veya kartal, kesin değil) bulunacağı belirtiliyor. Birden fazla kaynağa doğrulattırıldıktan sonra yayımlan haberlere Bethesda’dan henüz bir açıklama gelmedi.





06 Mart 2012 Cuma - 13:02

0 yorum:

Yorum Gönder