S^ns"rs"z İnternet

Pazartesi, Mart 12, 2012

AC 3: Desmond Miles da mı veda ediyor?

İlk resmi bilgiler çıkana kadar yeni Assassin's Creed oyunu hakkında pek çok dedikodu yapıldı, ve bunlar genellikle firmanın yaptığı ufak açıklamalar üzerine kuruldu. 

Çoğunluk Mısır'da geçecek diye düşünürken büyük bir grup da artık hikayenin günümüze geleceğini ve Desmond'ın başrolü alacağını düşünmüştü, lakin öyle olmadı.

Assassin's Creed 3'te oynayacağımız karakterin adı Connor. Bir Amerikan yerlisi ve Amerika'nın Britanya ile yaptığı Özgürlük Savaşı döneminde yaşıyor. Elbette Desmond hala hikayenin içinde, ancak ne kadar ve en önemlisi ne zamana kadar?


Şüphesiz bunları en iyi Ubisoft yazarları bilirler, peki bakalım onlara göre Desmond Miles'ı nasıl bir gelecek bekliyor?

Ubisoft'ın satış ve pazarlamadan sorumlu kıdemli Başkan Yardımcısı Tony Key daha öncesinde oyundaki ana hikayenin sonsuza kadar sürebileceğini ve bu oyun ile istedikleri yöne gidebileceklerini belirtmişti. Zaten oyunun yapısındaki en büyük özellik de bu.

Öte yandan önümüzdeki ay yeni oyunu kapak yapacak olan Game Informer, yapımcılara Desmond'ı nelerin beklediğini sorduklarında yazar Corey May şöyle söylemiş:

"Kusursuz bir dünyada onun hikayesini bir sona bağlayabiliriz. O da evrenimizdeki diğer büyük karakterlerin yanındaki yerini alabilir, ki kendisi de zaten kendisi de buna göre düşünülmüş ve ona uygun bir kişi.

"Nitekim bu olay Desmond'dan daha büyük birşey. Artık bu konuyu genişletmeyi hayranlarımıza, özellikle de hikaye konusunda yeni ve farklı birşeyler görmek isteyenlere, borçluyuz. Öte yandan başladığımız işi de en azından bitirmek istiyorum, çünkü Desmond bir sonu, bir çözümü hak ediyor."

Kusursuz ya da kusurlu bir dünya, orasını bilemeyiz ancak Corey'nin sözlerinden anladığımız kadarı ile AC 3'te Desmond'ı son kez görebiliriz. Peki yerine kim geçecek?

Sanırım bunların hepsini Connor'ın hikayesi bizlere açıklayacak.

0 yorum:

Yorum Gönder