S^ns"rs"z İnternet

Cuma, Mart 09, 2012

Gigabyte 7 Serisi Tanıtıldı*

Gigabyte, yakında piyasaya çıkacak 3. nesil Intel Core işlemcileri destekleyen ve Tüm Dijital Motor, Gigabyte 3D BIOS ve Gigabyte Ultra Durable 4 teknolojisi dahil olmak üzere yeni bir dizi özellik içeren, 7 serisi anakart tasarımlarını CeBIT 2012’de sergiliyor.

Gigabyte 7 Serisi Anakartlar-Özel Tüm Dijital Motor

CeBIT 2012 ziyaretçileri PWM için en son çıkanTüm Dijital Motor tasarıma sahip anakartları özel olarak inceleme şansına sahip olacak. Gigabyte’ın yeni Tüm Dijital güç tasarımı, LGA 1155 soketi kullanan 3. nesil Intel Core işlemcilere teslim gücü üzerinde kullanıcılara daha fazla kontrol sağlıyor. Kullanıcılar; CPU, işlemci ekranı, VTT ve sistem belleği için tamamen dijital kontroller kullanarak, PC'nin enerji duyarlı bileşenlerine kesin güç dağıtımının keyfini eskisinden daha fazla çıkaracak.

Özel 3D BIOS ile Dual UEFI

Gigabyte ayrıca, özel UEFI Gigabyte DualBIOS teknolojisine dayanan Gigabyte’ın devrimci 3D BIOS’unun güncelleştirilmiş görünümünü ve duygusunu ziyaretçilerine ilk defa tatma şansı sunacak. 3D BIOS, BIOS ortamında etkileşimi iki farklı mod olarak 3D Mod ve Gelişmiş Mod ile, geleneksel BIOS kullanıcı deneyimini çok daha sezgisel ve grafiksel arayüzü sayesinde yeniden şekillendirme olanağı sağlıyor.

Gigabyte Ultra Durable 4 – Mutlaka Ultra Durable bir Anakart kullanın
Gigabyte Ultra Durable 4 anakartlar, DIY PC üreticilerine PC’leri için en iyi mutlak korumayı garanti eden; nem ve rutubet, elektrostatik boşalma, ani güç kaybı ve yüksek çalışma ısısı gibi arıza tehditlerini yerleşik özellikleri ile önleyen bir dizi özel teknolojileri kapsamaktadır.

Onboard mSATA Desteği

Gigabyte 7 serisi anakartlar, Gigabyte EZ Smart Response teknolojisi ile, onboard mSATA konektörüne sahip olacak ve bu kullanıcılara uygun maliyetle bilgisayarlarından daha iyi sonuç alma keyfini yaşatacak. mSATA katı hal sürücüleri tablet PC'lerin hızlı büyümesiyle popular hale gelmişti. Bunlar akıllı önbelleğe alma için ucuz bir çözüm yoludur çünkü geleneksel SSD'lerden daha çok küçük kapasitelerde bulunmaktadırlar.


(*) Basın Bülteni




09 Mart 2012 Cuma - 13:17

0 yorum:

Yorum Gönder