S^ns"rs"z İnternet

Perşembe, Ekim 20, 2011

LG Thrill 4G 3D ve daha fazlası

 Amerika’nın önde gelen operatörü AT&T, HTC Evo 3G’den sonra  ikinci bir akıllı telefonu daha  bünyesine kattı: LG Thrill 4G 3D. Telefonun gözlüksüz 3D performansı mükemmel olmasa da, gerçekten HTC Evo 3G’den daha iyi bir 3D görüntü sunduğu heyecan verici bir gerçek.

720p HD  3D kayıt,  4.3 inçlik 480x800 piksel (WVGA) TFT ekran, 1GHz çift çekirdekli işlemci ve çift 5 megapiksel kameraya sahip telefon, AT &T'nin hızlı 4G ağında başarılı bir görüntülü sohbet olanağı sunuyor ve tüm bu özelliklere sahip olan telefon şaşırtıcı derecede düşük bir fiyata geliyor.

Ayrıntıları:

LG Thrill 4G 3D, rakiibi HTC Evo 3D gibi yanyana duran iki 5 megapiksel kamerası sayesinde 3D fotoğraflar ve videolar çekiyor.

Kameraların birbirine yakın oluşu kayıt için bir avantaj sağlıyor. LG Thrill 4G 3D’nin kameraları HTC Evo 3D’nin kamerasından biraz daha yakına konumlandırılmış durumda. Bu şekilde nesnelere daha iyi 3D görünümü kazandırılıyor. 2D videolarda ise 1080p çözünürlükte video kaydedebiliyor.


Tuhaf bir şekilde kameranın flaşı/video ışığı, sadece 2D kamera modunda çalışırken, 3D modunda çalışmıyor.
LG Thrill 4G 3D’de HTC Evo 3D’de olmayan 2D görüntüleri ve videoları 3D’ye dönüştürmeyi sağlayan bir fonksiyon var.Sanal  kumanda üzerinden menü tuşuna dokunarak kamera modunu açıp, 3D efekti yoğunluğunu ayarlanabiliyor. Genel olarak, sahte 3D efektler gerçek 3D kadar etkileyici değildi ama 2D’den çevirerek fotoğrafları ve videoları 3D izleyebilmek için kullanışlı.

1GHz TI OMAP4430 çift çekirdekli işlemci ile, LG Thrill 4G 3D, kullanmış olduğunuz birçok 3G telefona göre bir hayli hızlı.

LG Thrill 4G 3D’nin arayüzü oldukça temiz. Telefonun 3D yeteneklerine ve özelliklerine erişmek için masaüstünde kamera, galeri, YouTube 3D dahil olmak üzere pek çok kısayol mevcut. Tüm Android cep telefonlarında olduğu gibi, masaüstü özelleştirme işlemi oldukça kolay.
LG Thrill 4G 3D iki sanal klavye ile geliyor. Her iki klavye de dev ekranda, yeterli büyüklükte ve fazlasıyla duyarlı .

Özetle; LG Thrill 4G 3D kamera özellikleri, parlak ekranı ve arayüzü ile gerçekten etkileyici bir telefon. Ayrıca hala üzerinde çalışılan bir teknoloji olmasına rağmen gözlüksüz 3D teknolojisi, rakibi HTC Evo’ya göre biraz daha kabul edilebilir düzeyde. 3 boyutlu görüntüleme ve 4G yeteneğine sahip bir telefon için sizi en çok tatmin eden tarafı ise elbette bütçenize uygun bir fiyatla satılıyor olması.






20 Ekim 2011 Perşembe - 11:32

1 yorum:

Serap Aybüke dedi ki...

Çok heyecanlandırdı beni bu telefon. Amerika'da satışa çıkarılacağı yazıyor acaba Türkiye'ye ne zaman gelecek?

Yorum Gönder