S^ns"rs"z İnternet

Pazartesi, Ekim 31, 2011

LG Dual Play ile Multiplayer Oyunlarda Tam Ekran Görüntü Sağlıyor

Gerçek kazananların yer aldığı Birmingham’da düzenlenen “Grand Designs Live Show”da LG, Cinema 3D Smart TV gibi yeni ve yenilikçi, tüketici dostu ürünleri ile son kullanıcıyı mutlu etmek için üzerine düşeni yaptığını LW980T modeli ile gösterdi. 

Hardcore oyuncular, LG’nin kesinlikle akılında olan özel bir tüketici grubuydu. Bu yüzden de özellikle FPS de denilen shooter oyunlarında, arkadaşlarla ile bölünmüş bir ekranda yarışırken ve diğer multiplayer konsol oyunlarını oynarken sorun olan ve hileye yer açan split screen görüntülemeyi ortadan kaldırmak gerekiyordu. 


Amatör de Olsa İçimizden Birileri Bunu Daha Önce Keşfetmişti...

Evet, okuduğunuz gibi bundan bir kaç ay önce pasif 3D teknolojisi piyasaya çıktıktan sonra donanimhaber.com kullanıcılarından dusty ve techraven bunu uygulamalı olarak anlatmış ve videosunu çekmişti. X-Y ışınlarını alan polarize filmli FPR gözlüklerin sağ camlarını değiştirerek X-X, Y-Y sinyalini alan gözlükleri yapmış ve bu gözlüklele split screen oyunda full screen oyun oynamışlardı. Videosunu bir kez daha eklemek istiyorum.


Aynı ekran üzerinden split screen görüntüyle oynamak yerine, aynı büyük ekran paylaşarak her iki oyuncu olarak tek ekranda oyun oynamanın keyfini çıkarın. Dual Play hakkında bazı şikayetlenmeler zaten var olduğundan, biz oyuncuların seveceğini bildikleri Dual Play’I vakti geçirmeden yaptılar! Dual Play analistler ve hırslı oyuncular tarafından oldukça olumlu eleştiriler aldı. PC Magazine dergisinden bir eleştirmenin de dediği gibi, "Dual Play teknolojisi inanabilmek için bu TV’yi görmek gerekir." 

Gerçekten de bu kadar iyi. 




3D TV'ler piyasada kabul göreli uzunca bir süre oldu. Bazı tüketiciler son nesil 3D TV'lerin farklı özelliklerine yeni alışmışken, Dual Play LG'nin üstün 3D tasarımcılarının yarattığı, başka bir teknolojinin orijinal parçası oldu. 

LG 3D deneyimini, geliştirdiği bir çok katma değer (Pentouch TV, 3D ekosistemi ve şimdi Dual Play) ile yepyeni bir seviyeye alır. LG’nin Dual Play standını ziyaret eden bir izleyici "Ben daha önce birkaç 3DTV gördüm ve inceledim. Ancak bahsedilen Dual Play teknolojisi şimdi ben ve arkadaşlarım için yeni bir 3D özelliği haline geldi! " 

Tüm ekranda arkadaşlarınız ile oyun keyfini çıkarın.



31 Ekim 2011 Pazartesi - 11:49

6 yorum:

Adsız dedi ki...

desenize dusty ve techraven Lg'ye ilham kaynağı olmuş.. Şahsen ben bu kişilere amatör demezdim...

Dual Play'de 3D'ye gerçekten farklı bir bakış getirmiş..

Adını vermek istemeyen ilginç kişi dedi ki...

LG 2011 de gerçekten güzel bir atak yaptı. FPR gözlük teknolojisi, Full Nano LED, Dual View Gaming, Pentouch TV derken birçok inovasyon yaptılar. Ancak bunu daha önce farkeden DH forum kullanıcılarını tebrik ediyorum, LG bu insanları bulup ödüllendirmeli bence :)

Adsız dedi ki...

3D split screen oyunlar için mükemmel olmuş.

Adsız dedi ki...

İnceleme için teşekkürler, hemen deniyorum kendi FPR gözlüklerimle :)

Adsız dedi ki...

her boku donanimhabere bağlamak yanlış olur dh funları

Adsız dedi ki...

oyun oynamak için kayıt olamıyommmmmmm

Yorum Gönder