S^ns"rs"z İnternet

Cuma, Ekim 21, 2011

LG Electronics; Super Junior & f(x) Yeni Reklam Modelleri Olarak Seçti

LG Electronics , Super Junior ve f(x)‘i yeni reklam yüzü olarak seçti.

18 Ekim tarihin’de LG temsilcileri Super Junior ile yeni bir 3D müzik videosu çekme planları olduğunu açıkladı. Müzik videosu, LG’nin yeni başlattığı ve ücretsiz Hallyu içerik servis programı olan ‘K-POP ZONE‘
aracılığıyla 2012′nin başlarında yayınlanacak. ‘K-POP ZONE’, KPOP içeriğini kapsayan daha önce görülmemiş prim saatlik kullanım sağlayan LG Sinema 3D Akıllı TV’nin en son ürettiği bir servis türü.

Ek olarak, LG Elektronik, 23 Ekim’de New York City’de gerçekleşecek olan ‘SM Town Konser‘ine de destek verecek. LG şuan halı hazırda dev ekran LED gösterisiyle Times Meydanında ‘SM Town Konseri’ tanıtımını yapıyor.

Konserin reklamı, ‘K-POP ZONE’ ve LG gösteriminin yanı sıra büyük ekranda da günde 100 kez yanıp sönecek(gösterilecek).Her gün 1.5 milyon insanın bu meydanda yürüdüğünü düşünürsek,reklam kesinlikle New York’da çok ses getirecektir.

Bunlardan başka, Super Junior ve f(x) bir sene boyunca geniş bir yelpazeye sahip LG ürünlerinin reklamını yapacak. LG Electronics küresel satış temsilcisi, “ Hallyu Wave’in başını çektiği başarılı gruplarla işbirliği içinde olmak, markamızın bilirnirliğini daha da arttıracak ve bizler inanıyoruz ki ‘K-POP ZONE’ temsilcileri olarak her iki grup da mükemmel bir iş ortaya koyacak ” şeklinde görüş belirtiyor.






21 Ekim 2011 Cuma - 11:25

1 yorum:

Adsız dedi ki...

Lg ürünleri Amerida'da zaten çok tutuluyor.. Taksim meydanında yapsalar ya... bizim milletimiz ancak reklamı çok dönen ürünlere yöneldiği için iyi olurdu...

Vega

Yorum Gönder