S^ns"rs"z İnternet

Çarşamba, Mayıs 11, 2011

Toshiba’dan şaşırtan yenilikler!

Artık buda yakında olur diyorduk ve yanılmadık. Oldu...
Toshiba’nın geliştirdiği yeni teknolojili televizyonlar artık kişiselleşiyor ve izleyicisini tanıyabiliyor. Yeni SL833 serisi; televizyonun karşısına geçtiğinizde sizin kim olduğunuzu anlıyor ve sevdiğiniz kanalı yada programı otomatik olarak açıyor. Her hafta yada sıklıkla izlediğiniz programları siz televizyonun karşısına oturup açmadığınız zaman sizin izlemek isteyebileceğinizi düşünerek otomatik kaydediyor. Ayrıca ayarladığınız ses düzeni, renk kalitesi, ışık-parlalık seviyesi, kanal listesi gibi bilgileri hafızasında tutuyor. Ayarları yapan kişi televizyonun karşısına geçtiğinde ise bu ayarları otomotikman uyguluyor. Toshiba SL833 serisinde bu kişiselleştirme özellikleri 4 kullanıcıya kadar uygulanabiliyor.
Bu serideki en önemli özelliklerden biri ise kusursuz görüntüler sağlayan Edge LED ekrana sahip. Resolution özelliği ise gösterilen filmlerin görüntü kalitesini yükselterek ekranda en iyi sonucu veriyor. Active Vision’ın M100 HD Hz teknolojisine sahip Motion Picture Enhancement, “Hareketli görüntüleri iyileştirme” özelliği ise hareketli sahnelerin hızlı görüntülerine yumuşaklık katıyor.
Bu özellikleri göz önünde bulundurursak önümüzdeki günlerde LCD/LED/3D TV’ler de çok büyük çekişmeler yaşanacak. Bu kadar çeşidin arasında hangisini alacağız? İnsanın kafası çok karışıyor...


0 yorum:

Yorum Gönder