S^ns"rs"z İnternet

Çarşamba, Mayıs 18, 2011

LG 3D SMART TV anlatılmaz, yaşanır...!

Dün sizlere LG'nin yeni nesil 3D SMART TV'si hakkında bilgi verdikten sonra merakıma yenilerek, LG Shop'a gittim ve denedim.
LG teknoloji uzmanına; "Yeni FPR gözlüklerinizi denemek istiyorum" dediğimde, kutuyu göstererek "Hangi rengi istersiniz?" diye sordu. Kutunun içersinde 5 adet siyah, kırmızı, sarı, beyaz ve mavi renklerde gözlükler vardı. Nasıl mı? diye sorarsanız normal güneş gözlüklerinden hiç bir farkı yok diyebilirim.

LG Shop'a gitmeden önce aklıma takılan en önemli konu acaba SG gözlükler gibi baş dönmesi ve mide bulantısı yapıyor mu? sorusuydu... 

Gözlük konusunda çok hassas olmama rağmen yaklaşık yarım saat izlediğim film esnasında rahatsız edici bir sorunla karşılaşmadım. Filmi izlerken bakış açınız nerden olursa olsun yani ister televizyonun sağından ister solundan, görüntü kalitesinde hiç bir değişiklik yada ekran titremesi gibi bir durum olmadı. FPR gözlüklerin hafifliği ise tercih edilmesinde ki en büyük etkenlerden biri olacak bence... Film bittikten sonra bir film daha izlemek isteyeceksiniz!

Denediğim 42 inç LG 3D SMART TV'nin fiyatı ise beklediğimden daha uygun çıktı... 2700 TL. Teknoloji uzmanın sölediğine göre TV yi satın alırken yanında 2 adet FPR gözlükte veriliyormuş. Yakın zamanda ise kalabalık gruplar için ayrıca 5'li paketler halinde gözlük satın alabileceğiz, gözlüklerin fiyatı hakkında net bir bilgi olmasada yaklaşık 17-25 TL arasında olacakmış. 

Artık evde LG 3D SMART TV ile sinema ve maç izlemek ayrı bir keyif olacak :)

TELEVİZYON KUMANDASI

0 yorum:

Yorum Gönder