S^ns"rs"z İnternet

Çarşamba, Mayıs 11, 2011

LG BD570 Blu-Ray Oynatıcı

LG BD570 Blu-ray Oynatıcının başlıca özelliği kablolu/kablosuz ağ bağlantısını destekler. 4 TB’a kadar harici diskinizi direkt olarak Blu-ray oynatıcıya bağlayarak bütün film, müzik ve fotoğraflarımızı güvenle depolayabiliyoruz.
Gracenote özelliği sayesinde ve bence en ilgi çekici özelliklerinden biri, o anda izlemekte olduğunuz filmde çalan müziğin, sanatçı, şarkı ve albüm bilgilerini anında görebiliyoruz. Farklı medya formatlarını örneğin; Divx ve MKV vb. LG Blu-ray oynatıcı ile görüntü kalitesinden ödün vermeden izleyebiliyoruz.
LG Blu-ray player 1080p yüksek çözünürlüğü ile kaliteli görüntüler elde edebiliyoruz. Netcast özelliği ise en iyilerinden bilgisayar bağlantısı olmadan bir çok bilgiye ve uygulamaya ulaşabiliyorsunuz.
NetCast nedir biraz ondan bahsedelim; NetCast içeren bir LG Blu-ray oynatıcınız ve internet bağlantınız varsa NetCast Entertainment CinemaNow ile Youtube veya Netfix’ten istediğiniz içeriği seçebilir ve anında izlemeye başlayabilirsiniz demektir. Picasa ile fotoğraflarınızı online olarak saklayarak kaybolma ve zarar görme riskini ortadan kaldırıyor. Accuweather ile online 7 günlük hava durumu bilgisine ulaşabiliyoruz. LG’nin bu özelliği sayesinde internetin sonsuz seçeneklerine ulaşmak için bilgisayar kullanmamız gerekmiyor. Artık sinema tutkunlarının ilk tercihi LG BD 570 Blu-ray olacak...

0 yorum:

Yorum Gönder