S^ns"rs"z İnternet

Çarşamba, Mayıs 25, 2011

Teknoloji tutkunları için festival!

Teknolojiyle yakından ilgilenen biri olarak bu festival çok ilgilimi çekti. Vatan Bilgisayar’ın bu yıl ikincisini düzenlediği “Vat The Fest” hakkında geçen sene bilgim olmadığı için kaçırmıştım. Bu yıl 8 Haziranda sevdiğim mekanlardan biri olan Sortie’de gerçekleşiyor. Yalnız festivalin haftaiçi olması biraz sıkıntı yaratıyor. Teknoloji tutkunlarına özel şovlar ve yarışmalar düzenlenecek festivalde Sortie’nin eşsiz atmosferi ve müzikleriyle unutulmayacak bir gün yaşayacağız.
Aldığım bilgilere göre ünlü mankenlerin katılımıyla Vatan Notebook defilesi düzenlecek. Arkasından dans gösterileri, Dj performansları ve www.vatannotebook.com web sitesi üzerinden gerçekleşen ve notebook severlerden gelen “Vitrinlik Fikirler” yarışmasında dereceye giren fikirler sergilenecek. Bu teknolojik partide Acer, Casper, Dell, LG, Norton, Lenovo, HP, Sony, Exper,Intel, Samsung ve Packard Bell gibi önde gelen markalar Vat The Fest Vol 2’ye özel stantlarında en son ürünlerini sergileyerek, yarışma, oyun ve fırsatlarla teknoloji tutkunlarına hediyeler kazandıracaklar. J
Festival biletlerini www.biletix.com adresinden online olarak alabiliyoruz. Dilerseniz Biletix Çağrı Merkezi yada Biletix Satış Noktalarından alabilirsiniz. Biletler kişi başı 40 TL ve iki yerli içki dahil. Eğer Vatan Card’ınız var ise biletler 30 TL oluyor. Sanırım bir Vatan Card alsam hiç fena olmaz... ;)
TELEVİZYON KUMANDASI

0 yorum:

Yorum Gönder