S^ns"rs"z İnternet

Pazartesi, Mayıs 16, 2011

LG’den Rengarenk Android’ler...

LG’nin yeni gözdesi Android ailesine katılan Optimus Me P350. Gençlere yönelik olarak geliştirilen Optimus Me, pembe, gri, siyah, mavi ve kırmızı renklerdeki batarya kapaklarıyla istediğinizi tercih etme olanağı sağlıyor.

Bütçesini aşmak istemeyen Android kullanıcıları için uygun bir tercih. Android 2.2 Froyo ve 600 MHz’lik işlemciye sahip. 2.8 inç ve 240 x 320 piksel çözünürlüğündeki dokunmatik TFT ekranı ise rahat kullanım sağlıyor. 150 MB’lık dahili hafızası yeterli gelmiyor ise 32 Gb’a kadar microSD kart desteği ile hafıza alanı arttırılabiliyor. 3 Mp’lik otofocus özelliği olan kamerası ise oldukça kaliteli fotoğraflar ve videolar çekmenizi sağlıyor.
Boyutları 108 x 53 x 12.5 mm olan Optimus Me’nin piyasadaki aynı boyutlarda olan diğer telefonlara göre biraz daha ağır olması onu daha dayanıklı hale getiriyor.
Bağlantı konusunda LG Optimus Me P350 gerekli olan donanımların tamamına sahip bir ürün. 3G, Wi-Fi, Bluetooth ve GPS’in yanında,  RDS desteği sunan FM radyo’yu aynı zamanda anten işlevini de sağlayan kulaklığı takarak kullanabiliyorsunuz.

0 yorum:

Yorum Gönder