S^ns"rs"z İnternet

Perşembe, Ekim 11, 2012

Toshiba'dan İddialı 3D Televizyonlar


Toshiba, WL968 serisi ile birinci sınıf 3D televizyon yelpazesini daha da geliştirdi. Pasif FPR teknoloji ile kullanıma hazır gelen dört çift gözlüğün kombinasyonu sayesinde tüm ailenizle birlikte canlı bir 3D deneyimi yaşayabileceksiniz. Dahası, 2 boyutlu içerikleri 3D görüntülere dönüştürebilme yeteneği sayesinde sevdiğiniz eski filmleri ve favori TV programlarınızı 3 boyutlu olarak tekrar seyredebileceksiniz.

Toshiba Places, hızlı ve kolay erişimle kullanıcıların video portalları, haber servisleri ile film ve program ısmarlama sağlayıcılarını kullanarak eğlencelerini kendi zevklerine uygun olarak ayarlamalarını sağlıyor. Tabii ki, dahili WI-FI®, ev ağınıza kablosuz bağlanacağınız anlamına geliyor.

Ödün vermeyen birinci sınıf 3D

WL968 serisi, pasif 3D teknoloji, sinematik izleme ile hafif gözlükler, hızlı online kabiliyet ve net, zengin ses sayesinde konfor ve kullanım kolaylığını bir araya getiriyor. Pakete dahil olan dört çift gözlük ile WL968’in kutusunu açar açmaz filmler, spor karşılaşmaları ve oyunların tadını nefes kesici 3D ile çıkarabilirsiniz.


Full HD çözünürlüğe ek olarak 400 AMR (Aktif Hareket & Çözünürlük) teknolojisi, hareketli görüntüleri akıcı ve canlı yaparak spor karşılaşmaları ve aksiyon filmleri izleme deneyimini geliştirir. Bu görüntüler genellikle en önemli ve heyecan verici sahneleri içerdiğinden, akıcılık ve netlik izleyici için gerçek bir fark yaratır.

WL968 serisi, JACOB JENSEN DESIGN’ın yenilikçi katkısı sayesinde her türlü modern yaşam alanına sorunsuzca sığar. Süper ince panel tasarımı ve üç ekran boyutu ile çoğu alana sığma yeteneğine sahiptir. 139cm (55”), 119cm (47”) ve 107cm (42”) ekran boyutları ile Toshiba WL968 serisi, Kasım ayından itibaren satışa sunulacak

0 yorum:

Yorum Gönder