S^ns"rs"z İnternet

Çarşamba, Ekim 10, 2012

LG Smart TV’lerde Turkcell TV Uygulaması


Bilirsiniz arkadaşlarınızla bir film akşamı için toplandığınızda ortak karara ulaşmak zordur. Ya ev sahibinin temin ettiği film izlenir ya da var olan seçenekler arasından seçim yapılır. Çoğu zaman da bir başka filmden konu açılır ancak o anda izleme imkanı olmadığı için sadece “Bir gün de onu izleyelim, çok seveceksiniz” diyerek ileri bir tarihe atılır.

LG Smart TV sahibi Turkcell aboneleri ise bu durumda tek bir adrese başvurur. LG Smart TV dünyası içindeki TURKCELL TV uygulamasına…

LG ve Turkcell işbirliğiyle gerçekleştirilen Turkcell TV uygulaması ile birlikte, LG Smart TV’lerde yüzlerce film TV’nizin içinde. Artık canınız ne tür film izlemek isterse istesinTurkcell TV özelliğinin içerisinde yer alan Sinema Paketi ile anında izleyebilirsiniz. Üstelik de ilk 3 ay boyunca ücret ödemeden… Ayrıca çok az bir ücret ödeyerek “Kirala Seyret” bölümünden en güncel, en popüler filmleri de bir tıkla kiralamanız mümkün.

Yüzlerce yerli ve yabancı film uygulama içerisinde hazır. Hem de sadece LG Smart TV’nizden değil, bilgisayarınızdan, akıllı telefonunuzdan ve tablet bilgisayarlarınızdan da bu uygulamayı istediğiniz zaman kullanmanız mümkün.

Üstelik sadece film de değil. Dilerseniz cep telefonu, tablet ya da bilgisayarınızdanTurkcell TV uygulamasına girerek dilediğiniz kanalı canlı izleyebilir ya da kaçırdığınız programın tekrarını bulabilirsiniz.

Turkcell TV ile ilgili detaylı bilgi için www.turkcelltv.com.tr

0 yorum:

Yorum Gönder