S^ns"rs"z İnternet

Perşembe, Ekim 11, 2012

Philips'ten Mobil Cihazlara Uygun Monitör

Philips monitörlerin lisans ortağı MMD, Philips’in Smart MHL (Mobil High Definition Bağlantısı) özelliğine sahip yeni 237E4QHAD/00 monitörünü satışa sundu. 23 inç genişliğindeki ekran, kullanıcılarına Android akıllı telefonlar üzerinden full HD video seyretme, oyun oynama imkanı sunuyor ve aynı anda telefonu şarj ediyor. 

Kullanıcılar MHL özelliği sayesinde, isteğe bağlı satın alınabilen MHL kablosu ile Android tabanlı cihazlarını ekrana doğrudan bağlayabiliyor; videolarını ve fotoğraflarını küçük ekrana hapsolmadan, hem büyük ekran keyfiyle hem de full HD kalitesinde oturma odalarında veya diledikleri yerde görüntüleyebiliyor. Ekranla akıllı telefon arasında bir bilgisayar bağlantısına gerek duyulmuyor. 


Philips 237E4QHAD/00 monitörler öte yandan ses deneyimini de zenginleştiriyor. Kullanıcılar ekran üzerindeki dahili 2W stereo hoparlörler sayesinde mobil cihazlardaki kısıtlı ses deneyimini güçlü “HDMI digital-surround audio” keyfine dönüştürebiliyor. 

MHL teknolojili yeni IPS ekran aynı zamanda mobil oyun deneyimini de büyük ekrana taşıyor. Oyun görüntüleri titreme etkisi olmadan mobil aygıttan doğrudan ekrana akıyor. Oyuncular daha hassas kontrole sahip oluyor ve mobil cihazı tutmak zorunda kalmıyor.

1 yorum:

Adsız dedi ki...

Something important to remember that lupus is kept within
a few deep, and, how will make your doctor prior to a television show in worldwide broadcasting history.


Look into my web page: Lynden lupus specialist

Yorum Gönder