S^ns"rs"z İnternet

Pazartesi, Ağustos 27, 2012

LG'den Digitürk Ortaklığıyla Her Hafta 3D Maç Keyfi!


Digiturk, yeni sezonda her hafta en az bir maçı LG Electronics 'in sponsorluğunda 3D yayınlayarak, evinizin konforunda, üstelik de tüm lig boyunca stadyum coşkusunu evinize taşıyor.

2012 – 2013 sezonu futbol ligi heyecanının başladığı bu günlerde, Türkiye'de 3D canlı yayın teknolojisine yatırım yaparak ilk 3D canlı yayın altyapısını kuran Digiturk, yeni hizmetini aboneleri ile buluşturuyor.

Lig boyunca haftada en az bir maçı, Spor Toto Super Lig 3D Yayın Sponsoru LG Electronics'in katkılarıyla üç boyutlu yayınlayacak olan Türkiye'nin lider platformu, bu sayede stadyum coşkusunu evlerde yaşatacak.

Sporseverler, 3D yayın sayesinde, sahanın içindeymiş hissiyle futbolculara stadyumdaki seyircilerden daha yakın olma şansına sahip olacak.

Bu ayrıcalıktan yeni nesil 3D yayın teknolojisine sahip televizyonu olan tüm Digiturk - Lig TV üyeleri yararlanabilecek. HD veya Digiturk Plus kutu sahibi aboneler canlı 3D maç yayınlarını Türkiyenin ilk tam zamanlı film, belgesel ve spor içeriğine sahip 3D kanalı olan 399 no'lu kanaldan izleyebilecekler.

İlk 3D yayın, muhteşem bir derbiyle başladı.

Ligin ikinci haftasında, 26 Ağustos Pazar günü gerçekleşen Beşiktaş – Galatasaray derbi karşılaşması ile başlayan 3D maç gösterimleri, Digiturk platformunun 399 numaralı kanalından canlı olarak her hafta izlenebilecek.

Yeni teknolojileri izleyicisinin hizmetine sunmayı amaç edinen Digiturk, Ligin 2012 – 2013 sezonunda da futbolun adresi olmayı sürdürecek. 2010-2011 sezonunda ilk 3D canlı maç yayınını hayata geçiren Lig TV büyük yatırımlarla oluşturduğu kendi 3D yayın altyapısı ve yerli insan kaynağı sayesinde her hafta 1 canlı 3D maç çekiminin yanı sıra her türlü içeriği üç boyutlu olarak çekip canlı yayınlayabilecek.

Teknoloji adına verdiği sözü birkez daha tutan Digiturk ilk canlı HD maç yayını, ilk spider ve phantom kamera kullanımı gibi Türk televizyonculuğuna kazandırdığı değerlere bir yenisini daha ekleyerek her hafta bir Süper Lig maçını LG Electronics'in sponsorluğunda 3D yayın teknolojisi ile futbolseverlerle buluşturacak.

1 yorum:

Unknown dedi ki...

merhaba arkadaşlar işte burada en kaliteli replika telefonlar bulabilirsiniz

Yorum Gönder