S^ns"rs"z İnternet

Cuma, Ağustos 10, 2012

LG TÜRKİYE BLOG'u Açıldı

Geçen zamanlarda LG ve diğer teknoloji markaları ile ilgili haberleri ulaşılabilecek en kısa yoldan ulaşıp, yayınlamakla blogumu bugünlerine kadar getirdim. Ancak sanırım artık kuşlardan birisi kendi kanatlarıyla uçuyor. LG sosyal medyanın gücünü keşfedip, kendi resmi blogunu açıyor.



LG TÜRKİYE BLOG’da LG ile ilgili en güncel haberleri, etkinlikleri, ürün incelemelerini takip edebilecek ve LG kampanyalarından, yarışmalarından haberdar olabileceksiniz. Aynı zamanda içeriğe katkıda bulunabilecek ve blog içerisinde düzenlenecek yarışmalarla LG’den ödüller kazanabileceksiniz.

LG TÜRKİYE BLOG, ipuçları ve anlatımlar, haberler ve incelemeler, en son fırsatlar olmak üzere 3 ana kategoriye sahip.

İpuçları ve Anlatımlar kategorisinde; ürününüzü en verimli şekilde nasıl kullanabileceğinize, oluşabilecek olası problemleri nasıl çözebileceğinize, ürünleri nasıl montaj edeceğinize dair ipuçlarına ve hatta işinizi kolaylaştıracak pratik yemek tariflerine kadar genişleyen içeriğe ulaşabilirsiniz.

Haberler ve İncelemeler kategorisinde; LG’den gelen son teknoloji haberleri ve ürün incelemelerine ulaşabilirsiniz.

Etkinlikler kategorisinde ise LG TÜRKİYE tarafından yürütülecek etkinliklerin haberlerini alabilir, düzenlenecek yarışmalara katılabilir ve ödüller kazanabilirsiniz.

0 yorum:

Yorum Gönder