S^ns"rs"z İnternet

Çarşamba, Ağustos 15, 2012

İnceleme: LG PA70G Mini Projektörler Arasında En Parlak Projektör

LG, geçtiğimiz yılda mini projektör pazarında çok aktif olmayan bir markaydı. Açıkçası bu sene pazara sürdüğü mini projeksiyon modellerinden sonra geçen sene aktif olmamasının çok güzel sonuçlar doğurduğunu söylemem mümkün. 

2012 yılında LG mini LED projektörü PA70G’yi duyurdu. Şimdi bu ürünün özelliklerine kısa bir değerlendirme yapma zamanı. 

Daha Parlak Görüntü

Yenilikçi özellikleriyle LG PA70G gerçekten teknik olarak oldukça iyi. Bu ürün şimdiye kadar görüdümüz ilk 700 ANSI lümen LED arka aydınlatmalı cihaz. Açıkçası, LG PA70G mini projektör bu şekilde 300 ve 500 ANSI lümen (25-74 cd / m 2 gerçek) sahip rakiplerine göre daha iyi bir görüntü kalitesi sağlıyor. Hatta öyle ki bu şekilde projektörü kullanmak için oluşturduğumuz kapkaranlık odalardan bizi kurtaracak bir umut ışığı gibi duruyor. İlerleyen zamanlarda yapacağım detaylı testlerle bu konudaki deneyimlerimi ve görüşlerimi de sizlerle paylaşacağım. 

Bu mini projektörün sunduğu 10 - 000:1 kontrast değeri, oldukça yoğun siyahlar ve tutarlı renkler olduğuna anlamına geliyor. 1280x800 çözünürlüğünde yansıtılan görüntüde, 2m’lik bir derinlik ile 2.54 m’lik bir köşegen elde ediliyor. Ayrıca gürültü düzeyi de orta derece olarak sınıflandırılıyor. (34dB normal mod) 

LG PA70G projeksiyon 3D uyumlu ancak kullanmak için uymlu 3D gözlüğe ihtiyacımız var. Bunun yanında DivX, XviD, vb medya dosyalarını oynatmak için USB bağlantı noktası var. Yine USB bağlantı noktasından PDF, doc, xls ve Ppt formatlarını da açmak mümkün. 

Aynı Tasarımla Daha Az Verimlilik İçin 

LG, PA70G aynı tasarımı kullanarak, PB60G’yi de günlük kullanım için pazara sunuyor. Fiyatlarına baktığımızda abisi PA70G Avrupa’da 599 €, kardeşi PB60G 499 €’dan satılıyor. 

0 yorum:

Yorum Gönder