S^ns"rs"z İnternet

Salı, Ağustos 28, 2012

Assasin's Creed 3'ün Türkiye Fiyatları Belli Oldu

Playstore avantajları ile daha indirimli

2012 yılının en çok beklenen oyunlarından Assassins Creed III iki farklı paket ile Playstore’da ön-siparişte!

Efsane seri Assassins Creed’in son oyunu olan Assassins Creed III oyunculara, Connor’ın gözünden Amerika İç Savaşını anlatıyor

Oyunseverler “A Dangerous Secret” bonus görevini içeren Assassin's Creed III Special Edition paketini %25 indirim ve aylık 7,5TL’den başlayan taksitlerle ön sipariş verebilecekler. 


Ayrıca 3 tane bonus tek kişilik görev ve 4 ekstra paket içeren Assassin's Creed III Deluxe Edition paketini %25 indirim ve aylık 10TL’den başlayan taksitlerle ön sipariş verebilecekler. 

Yıl 1775, Amerikan Kolonileri... Amerika kıtasında sivil huzursuzluk ve politik gergin ortam hüküm sürmektedir. Amerikan yerlisi bir assassin ülkesini ve insanlarını korumak için savaşırken, genç bir ülkenin devrim meşalesini yakacaktır.

Assassin’s Creed III sizi Amerikan İç Savaşı’na götürüyor, fakat bu savaş tarih kitaplarında okuduğunuzla aynı değil.

Özellikler:
• Amerikan yerlisi bir assassin olarak, düşmanlarınızı ateşli silahlar, ok, tomahawk baltası ve daha birçok silahı kullanarak safdışı bırakın! 

• Özgürlük savaşında kıta ordusuna katılın. Silah arkadaşlarınızı yanınıza alarak kaos dolu şehir sokaklarında veya açık arazilerde yapılan meydan savaşlarında İngiliz kırmızı urbalılarını avlayın. Bir ülkeyi şekillendiren savaşın gerçek yüzünü yaşayın.

• Tarihteki en kanlı savaş olan Amerikan Devrimi’nin arkasındaki gerçeği ortaya çıkarın. 

• Güçlü grafikler, gerçeğinden farksız animasyonlar, yoğun çatışmalar ve gelişmiş fizikle sayesinde oyun deneyiminde bir devrim yaratan şok edici yepyeni bir teknoloji olan Anvil Next oyun motorunun gücüne şahit olun. 

Deluxe Edition İçerikleri:

3 ilave Tek Kişilik Görev: 
Lost Mayan Ruins 
Connor’un görevi onu gizemler ve cevaplarla dolu eski bir Maya Piramidine götürecek. Ölümcül, vahiş ve güzel bir silah olan, Captain Kidd’in çelik kılıcına sahip olma şansı sizi bekliyor.


Ghost of War 
Devrimin gidişatı, Tapınak Şövalyelerinin lehine dönmektedir. Düşmanlarınızı alt edin ve güçlü bir Amerikan Yerlisi silahı olan Pontiac’s War Club’u ele geçirin. 

A Dangerous Secret 
Bu görevde devrimin temellerini tehlikeye düşürebilecek bir sırra karşı savaşacaksınız. Eğer başarılı olursanız, özel bir silah olan Flintlock Musket ile ödüllendirileceksiniz.

4 Ekstra Paket:
• Captain of the Aquila
• Colonial Assassin
• Sharpshooter Çoklu oyuncu Paketi
• RedCoat Çoklu oyuncu Paketi

Special Edition İçeriği:


Şimdi ön sipariş verin ve bonus bir tek kişilik görevi kazanın: “A Dangerous Secret”. Bu görevde devrimin temellerini tehlikeye düşürebilecek bir sırra karşı savaşacaksınız. Eğer başarılı olursanız, özel bir silah olan Flintlock Musket ile ödüllendirileceksiniz. 



- Basın Bülteni

1 yorum:

Unknown dedi ki...

merhaba arkadaşlar işte burada en kaliteli replika telefonlar bulabilirsiniz

Yorum Gönder