S^ns"rs"z İnternet

Salı, Mayıs 08, 2012

Çerçevesiz 3D Keyfi Artık Evinizde

LG’nin yeni 3D TV serisi, Cinema Screen dizaynı ile size salonunuzda yaşayabileceğiniz en iyi 3D deneyimini sunuyor. Sinema perdesinin çerçevesiz olması izleyiciyi geniş ekranın içine çeker. LG Cinema Screen televizyonlar, yalnizca 4.1 / 4.9 mm ultra ince çerçeveli dizaynı ile size sinema perdesinde film izleme deneyimini evinizde yaşatır. 

CINEMA SCREEN Tasarımı 



Eksiksiz ve göz alıcı bir izleme deneyimi için kusursuz bir sadelik. 3D filmlerin keyfini çıkarmanın en iyi yolu sinema perdesidir; sinemadayken herhangi bir çerçeve veya engel yoktur ve geniş ekran sizi içine çeker.İşte minimalist stil ve en son teknoloji ile tasarlanmış, sinemadaki film izleme deneyimini evinize getiren LG'nin en yeni TV serisi. 

Nano Full LED 

FULL LED, NANO aydınlatma teknolojisi ile buluşuyor. NANO FULL LED üzerine çok küçük noktalar basılı, son derece ince bir tabaka aracılığıyla ışığı ekranın her yerine daha düzgün dağıtarak daha parlak, daha net ve daha akıcı görüntüler oluşturur. Görüntü kalitesinde devrim niteliğindeki NANO FULL LED ile tanışın. 

3D Sound Zooming 

3D izleyin ve 3D duyun! 3D Sound Zooming özelliği ile 3D deneyiminizi en gerçekçi şekliyle yaşayabilmeniz için 3D sesler ekrandaki 3D görüntülerle senkronize olur. 

Dual Play 



Dual Play ile arkadaşlarınızla oyun keyfi bir üst seviyeye taşınacak. LG Cinema 3D TV’nin Dual Play fonksiyonu ile iki kişilik oyunları, ekran bölünmeden tam ekranda oynamanın keyfini çıkarın.

1 yorum:

Adsız dedi ki...

nasıl yaa?? dual play, tek televizyonda biri kendi ekranını diğeri de kendi ekranını mı görüyor? şaka gibi ama muhteşem bir teknoloji..

Zeynep

Yorum Gönder