S^ns"rs"z İnternet

Çarşamba, Mayıs 02, 2012

ASUS P8Z77 WS'yi Sunuyor

ASUS P8Z77 WS, Intel Z77 Express yonga seti ve yeni nesil işlemci teknolojilerini küçük işletmelere ve profesyonellere kişiselleştirilmiş bir tasarım paketi halinde sunuyor. Çift Intel LAN portları %71 daha az CPU kullanımı sağlarken, Gen3 dört-yönlü CrossFireX grafikleri de işleri %50 hızlandırıyor. Böylece hem farklı işletim sistemleri için daha iyi destek sağlanıyor hem de mükemmel bir performans verimi alınıyor. Yeni tasarlanmış Virtual Vsync ile kullanıcılar yırtılma hatalarını ortadan kaldırarak daha pürüzsüz oyun tecrübesinin keyfini çıkarabiliyor. ASUS, detaylı pervane yönetimi sağlayan Fan Xpert 2 ve bant genişliği ayırma ve öncelik vermeyi sağlayan Network iControl gibi bilgisayar kullanım deneyimini zenginleştiren birçok ayrıcalıklı özellik de sağlıyor.


Geliştirilmiş AMD Gen3 dört-yönlü CrossFireX ve NVIDIA GeForce SLI

P8Z77 WS, PCI Express 2.0 ile donatılan dört yönlü CrossFireX kullanan anakartlarla karşılaştırıldığında Gen3 dört yönlü GeForce SLI desteği ve genel grafik işleme gücünde yüzde 50’lik bir artış sağlıyor. Anakart üzerinde dört adet PCI Express 3.0 x16 giriş bulunuyor. Bu girişler fiziksel olarak aynı olan PCI Express 2.0 girişlerine göre iki kat daha büyük bant genişliği sağladığı için profesyonel uygulamalara veya daha büyük gereksinim gerektiren oyunlara daha fazla genişletilebilirlik imkanı tanıyor. ASUS, P8Z77’i öncelikle mekanik, mimari tasarım, iç ortam tasarımı, havacılık ve görsel-işitsel düzenleme ve üretim yapan ticari ve profesyonel müşterileri için pazara çıkaracak.

Çift sunucu sınıfındaki Intel Ethernet ile daha iyi ağ kurmak

Intel Ethernet, diğer markaların benzer iş istasyonlarıyla karşılaştırıldığında çevrimiçi görevler sırasında CPU işlem yükünün çoğunu üzerine alarak, P8Z77 WS üzerindeki işlemci kullanımını yüzde 71 oranında düşürüyor. Geliştirilmiş verimlilik ve sistem tepkisine ilave olarak, aza indirilmiş gecikme ve paket kaybıyla, daha kararlı ve güvenilir bağlantı faydaları da sağlıyor. Başlıca bütün işletim sistemlerini destekleyen P8Z77 WS’nin üzerindeki çift Intel Ethernet tasarımı, standart Gigabit Ethernet’le donatılmış bir anakarta iki kat daha büyük bant genişliği sağlayarak daha hızlı ve kararlı çevrimiçi performans sonuçları ortaya çıkarıyor.


LucidLogix Virtu MVP grafik çıktılarını kendi performansından yüzde 60 daha arttırabiliyor. Dahili LucidLogix Virtu MVP’ye sahip olan P8Z77 WS, daha verimli çalışan bir grafik eşiğine sahip oluyor ve oyun oynama, HD video gösterimi ve diğer uygulamalar sırasında yapaylıkları ve ekran yırtılmalarını gidermek için LucidLogix Virtual Sync teknolojisinin daha fazla güç kullanmasına imkan tanıyor. Akıllı grafik yonga seti atama özelliğiyle P8Z77, video dönüştürmeyi 3 kata kadar hızlandırıyor. NVIDIA veya AMD ekran kartlarının gücünden ödün vermeden LucidLogix Virtu MVP ile Intel Quick Sync Video 2.0 teknolojisini birleştiriyor.

Daha iyi soğutma ve detaylı ağ yönetimi

Diğer ASUS 7 Serisi anakartlarda olduğu gibi, P8Z77 de CPU ve pervane hızını ayarlamak için kasa içindeki ısıl özellikleri otomatik algılayan Fan Xpert 2 teknolojisiyle birlikte geliyor. Otomatik ayarlamaya ek olarak, Fan Xpert 2, kullanıcıların her pervanenin performansını diledikleri gibi belirleyebildikleri, oldukça detaylı bir arayüze de sahip. Akıllı pervane denetiminin bir sonucu olarak masaüstü bilgisayarları ve iş istasyonları önemli oranda soğuk ve sessiz çalışıyor.

Network iControl, 7 Serisi anakartlarda ilk defa yer alan bir başka ASUS ayrıcalığını tanıtıyor. Sezgisel bir ağ bant genişliği kontrol merkezi olan sistem, sadece bir tıklamayla ağ erişimi ve bant genişliğine göre uygulama ve programa öncelik vermeyi mümkün kılıyor. Oyun, dosya paylaşımı veya video yayını gibi birçok iş için çoklu profiller oluşturulabilen sistemde, arka planda ek olarak dosya indirme veya yükleme yapılırken bile yavaşlamayı önleyen pürüzsüz bağlantı garantileniyor. Network iControl aynı zamanda otomatik PPoE ağ algılama ve hızlı kurulum özelliğine sahip. Böylece kullanıcılar birkaç basit adımda büyük bir güvenle hızlıca internete bağlanabiliyor.

0 yorum:

Yorum Gönder