S^ns"rs"z İnternet

Salı, Haziran 19, 2012

Turkcell ve LG'den İşbirliği

Turkcell açıklamasına göre, Turkcellli'ler yeni bir LG Smart TV satın aldıklarında internet bağlantısını kullanarak LG Smart TV platformu üzerinden indirebilecekleri Turkcell TV uygulamasına erişebilecek. 


2012 sonuna kadar geçerli olacak kampanya sayesinde kullanıcılar ayda 9,90 liraya Turkcell TV Sinema Paketi'ne yeni üye olduklarında, ilk üç ay paketten ücretsiz yararlanabilecek. Bu sayede bilgisayar, akıllı telefon ve tabletten erişebildikleri dizilerin yanı sıra, paketlerindeki büyük Hollywood stüdyolarına ait 200'den fazla filmi LG Smart TV'de izleme şansına sahip olacak. Kirala Seyret seçeneği sayesinde kullanıcılar 2 liradan başlayan fiyatlarla güncel filmlere DVD'si çıktığı anda TV üzerinden ulaşabilecek.

Kampanya tarihinden önce LG Smart TV satın alanlar ise yine Smart TV platformu üzerinden Turkcell TV uygulamasını indirerek televizyonlarından Turkcell TV'ye ulaşabilecek ve dilerse ilk 3 ay ücretsiz Sinema Paketi kampanyasından yararlanabilecek. 

Turkcell Genel Müdür Yardımcısı Cenk Bayrakdar, konuya ilişkin değerlendirmesinde Turkcell TV ile her ekranda en iyi, en kolay, en tutarlı, interaktif ve kesintisiz kişisel televizyon deneyimi vadettiklerini belirterek, şunları kaydetti:

''Yaklaşık iki ay önce hizmete sunduğumuz Turkcell TV'ye müşterilerimizin kısa sürede göstermiş olduğu ilgiden büyük memnuniyet duyuyoruz. Daha önce bilgisayar, akıllı telefonlar ve tabletlerde sunduğumuz bu kolay, tutarlı ve zengin kişisel TV deneyiminini şimdi LG ile birlikte 4. ekrana da taşıdık. İnanıyoruz ki LG Smart TV kullanıcıları da Turkcell TV'nin ayrıcalıklı ve zengin dünyasının keyfini doyasıya yaşayacak. Önümüzdeki dönemde Turkcell TV'nin 4 ekranda da vazgeçilmez kişisel televizyon olma hedefiyle işbirlikleri ve sürprizlerimiz sürecek.'' 

LG Electronics Türkiye Genel Müdürü Calvin Cho ise LG olarak Turkcell ile imzaladıkları anlaşmadan memnuniyet duyduklarını dile getirerek, işbirliği sayesinde LG Smart TV kullanıcılarına kesintisiz kişisel televizyon deneyimi sunduklarını kaydetti. 

0 yorum:

Yorum Gönder