S^ns"rs"z İnternet

Perşembe, Haziran 02, 2011

LG’den Kağıt İnceliğinde ve Tüy Hafifliğinde Bir NETBOOK: X300

Otobüste, vapurda, oturduğumuz cafede kahve keyfi yaparken kullandığımız ve  internet bağlantısı sağlayan netbooklar sürekli hafifliyor. Yeni 3D FPR gözlük teknolojisini yakın zamanda tanıtan LG, ultra ince ve hafif X300 model bilgisayarını görücüye çıkardı.
17.5 mm inceliğinde ve 1 kg’dan düşük ağırlıkta olan bu netbook, 11.6”lik çerçevesiz ekranıyla zarif bir teknoloji sunuyor. 2.0 Ghz’lik Intel Atom işlemcisi bulunan ve Windows 7 işletim sistemi ile çalışan bu modelde 2 Gb’lık bellek ve 128 Gb SSD disk  yer alıyor. Piyasadaki bir çok netbookla karşılaştırırsak performansı oldukça yüksek ve beklentilerimizi karşılayabilecek gibi gözüküyor.

Netbooklar’da en büyük sıkıntımız olan ses düşüklüğüne çözüm sunan “SRS” teknolojisi sayesinde  yüksek kalitedeki ses çıkışıyla küçük boyutuna rağmen bir müzik seti gibi kullanılabiliyor. Kablosuz bağlantı, usb ve bluetooth yoluyla paylaşım yapabilen üründe çeşitli kart okuyucular da mevcut. 1.3 Mp web kamerası ise bir netbook için oldukça yeterli.
Çantamızda taşırken kas yapmak zorunda kalmayacağımız bu hafif ve şık netbook, online satış sitelerinde ortalama 1300 TL fiyatlarında satılıyor...

TELEVİZYON KUMANDASI

1 yorum:

Adsız dedi ki...

Fiyatı iyiymiş ama incelik ve hafiflik bakımından mükemmel.

Yorum Gönder