S^ns"rs"z İnternet

Salı, Haziran 07, 2011

iPhone ve Android Savaşında yeni savaşçı: LG Optimus Black

Bu aralar okadar çok yeni teknolojik ürün piyasaya çıktı ki haftasonları kendimi ister istemez teknoloji marketlerinde buluyorum. Keşfettiğim yeni Smartphone akılları oldukça karıştırıcak ki benim öyle oldu. LG Optimus Black, iPhone ile Android savaşında kesinlikle yeni bir rakip. Özelliklerine bakıldığında ise diğer smartphonelara göre fiyatı da oldukça uygun.
Yeni LG Optimus Black, Android 2.2 Froyo işletim sistemi ile oldukça hızlı. En sevdiğim özelliklerinden biri ise Android  Marketteki uygulamaları ücretsiz olarak indirebiliyorsunuz. Smartphone’lar daki en büyük sorunlardan biri olan güneş ışığında ekranın görünmemesi bu telefonda Nova Display özelliği sayesinde ortadan kalkıyor ve bu özellik ile ortamda bulunan ışık miktarını otomatik olarak algılayarak gerekli parlaklık ayarını yapıyor böylece %50 enerji tasarrufu sağlıyor. Görüntülü konuşma ve fotoğraf çekebilmek için sunulan Dünya’nın ilk 2 MP’lik ön kamerası ise tatmin edici nitelikte. 4 inçlik parlak ekranı olan Optimus Black, 9.2mm inceliğinde ve 109 gr ağırlığında kusursuz bir tasarıma sahip.
G-Key tuşu sayesinde menüler arasında telefonu hareket ettirerek daha kolay menü kontrolu sağlıyor. Ayrıca Dünya’nın ilk direct wi-fi teknolojisine sahip olan Optimus Black, Bluetooth 2.1’den 20 kat daha hızlı ve kolay veri transferi sunuyor.
Hafızasından bahsetmek gerekirse sınırsız telefon defteri ve arama kaydı saklama imkanı mevcut ve 32 GB’a kadar microSD kart ile hafızasını dilediğiniz gibi yükseltebiliyorsunuz. Bu özellikleri okuyunca fiyatı hakkında aklınızdan miktarları tahmin edebiliyorum ama gerçekten şaşırtıcı bir çok internet sitesinde 1000 TL. Eğer telefonunuzu değiştirmeyi düşünüyorsanız ve istediğiniz özellikler bunlar ise LG Optimus Black’e bakmadan karar vermeyin derim...

TELEVİZYON KUMANDASI

0 yorum:

Yorum Gönder