S^ns"rs"z İnternet

Cuma, Şubat 01, 2013

Toshiba'dan UltraHD 4K Televizyonlar

Toshiba, 4K Ultra HD televizyonların L9300 Serisini duyurdu. Diğer markaların artık işi zor...


Toshiba, 4K Ultra HD televizyonların L9300 Serisini duyurdu. Günümüzün 1080p full HD televizyonlarından dört kat fazla çözünürlüğüne sahip yeni Toshiba L9300 Serisi televizyonlar, filmler, TV şovları, video oyunları, fotoğraf görüntüleme ve PC uygulamaları için üst düzey seyir deneyimi sunuyor.

Toshiba’nın tescilli CEVO 4K Quad+DualCore (Dört+İki Çekirdekli) İşlemcisine sahip L9300 Serisi televizyonlar UltraHDgörüntü işlemede en yüksek kaliteyi sunuyor. UltraHD görüntü işleme, 4K’dandaha düşük içeriklerden Ultra HD kalitesine yakın net görüntü kalitesi eldeeden Çözünürlük Yükseltme (ResolutionRestoration), çözünürlük etkisi ile uyumlu renk yoğunluğu yaratan Renk Gamı Çoğaltma(Color Gamut Enhancement) ve görüntüleri daha önce hiç olmadığı kadar canlı gösterenYüzey Parlaklığını Çoğaltma (Surface Brilliance Enhancement) özelliklerini barındırıyor. 

Toshiba Bilgisayar ve Görüntü Sistemleri Türkiye Distribütörü TNB A.ş. Genel Müdürü Aytaç Biter yaptığı açıklamada, “Ultra HD ev sineması görüntü kalitesindeki yeni zirveyi temsil ediyor; Toshiba ise şimdiden bu yeni ve önemli televizyon kategorisinde liderliği üstleniyor. Şu kadarı çok net ki, en iyi görüntü kalitesi en iyi görüntü işleme teknolojisi ile elde ediliyor. Toshiba 2013 yılında CEVO 4K Quad+DualCore (Dört+İki Çekirdekli) İşlemcisi ile ikinci nesil UltraHD görüntü işleme özelliği sunmanın avantajını yaşayacak. Toshiba’nın Ultra HD, CEVO 4K, 3D ve yeni CloudTV özelliklerine sahip L9300 Serisi TV modelleri ev sinemasında en ileri noktayıyaratmaya meraklı olan herkes için mükemmel bir seçim haline gelecek.” dedi.

Hem modern hem de sade ve seçkinyepyeni tasarımlarıyla L9300 Serisi metalik çerçeveye uyumlu şık çerçeve ayağınasahip. L9300 Serisi UltraHD televizyonların 65 ve süper geniş 84-inç sınıfıekran boyutları bulunuyor.

UltraHD görüntü işleme özelliğine ek olarak, L9300 Serisi görüntü kalitesini daha da ileriye taşıyan bir teknoloji paketine sahip; ClearScan™ 240Hz yenileme oranı teknolojisi hızlı hareketli görüntülerde daha net ve daha yumuşak sonuçlar veriyor. CQ Engine™ teknolojisi içerdiği EdgeEnhancer Köşe Görüntüleri Artırıcı, Dinamik Gamma, Renk Uzmanı, Uzman Modunda Kalibrasyon ve yeni UltraClear Dinamik Ses Azaltma özellikleri ile görüntü detaylarından taviz vermeden tüketicilere üst düzey görüntü kalitesi kontrolü sunuyor. Renk ve Derinlik Uyarlamalı Resolution+ bu özellik gerçeğe en yakın renk doygunluğuve inanılmaz bir resim derinliği sağlayan gelişmiş görüntü çözünürlüğüne sahip görüntüler yaratıyor.

İleri düzey akıllı bağlantı deneyimi sunan L9300 Serisi, gelişmiş Cloud TV özelliklerine de sahip. Cloud TV kullanıcının ilgilendiği içerikleri kolayca bulmasına ve satın almasına imkân verirken bağlantı deneyimini de farklı bir boyuta taşıyor. Cloud TV, haber içeriklerine erişim,daha iyi mobil cihaz etkileşimi, pratik sosyal etkileşim hizmetleri, sunucu-tabanlı yükseltme (upgrade) gibi pek çok özelliğe sahip.

0 yorum:

Yorum Gönder