S^ns"rs"z İnternet

Çarşamba, Şubat 06, 2013

GIGABYTE 4K Ultra HD Collage Huzurlarınızda

Anakart ve grafik kartlarının lider üreticisi, GIGABYTE TECHNOLOGY Co Ltd, bugün yeni Intel Collage teknolojisi kullanarak Ultra HD 4K çözünürlük desteği sağlayan Intel HD4000 grafik için en son sürücü güncellemesinin piyasaya çıkışını duyurdu. 


3. nesil Intel Core i5 veya i7 işlemcilere sahip Intel HD4000 Grafiklerde çalışan GIGABYTE Dual Thunderbolt anakartlar, Ultra HD 4k çözünürlüklü video akışını dört standart HD çözünürlüklü ekranlara bölerek yeni 4K Collage grafik sürücüsünün olanaklarını sunar. 3840 x 2400 pikselde olağanüstü Ultra HD çözünürlük sağlayan toplamda dört dijital akışa bölünebilen çift Thunderbolt portların kullanımıyla Intel Collage ekran teknolojisinin kurulumu oldukça kolaydır.


GIGABYTE Anakartların Dual Thunderbolt Portları

Çift Thunderbolt portlara sahip olmada Intel tarafından onaylanmış olan GIGABYTE 'TH' modelleri her bir portundan 10Gbps veri aktarım hızı sunar; bu aynı anda HD grafik ve veri aktarımını yapabilirsiniz anlamına gelir. Her Thunderbolt port Display Port 1.1 standardı (her porttan 2K çözünürlük desteği ile birlikte) ile uyumludur ve bu nedenle geleceğin ekranlarında en son noktaya yönelik 4K’ya kadar bir arada çıkışı sağlamaktadır.

Basın Bülteni

1 yorum:

Adsız dedi ki...

It's actually a nice and helpful piece of information. I'm
glad that you just sharеd this helpful
information ωith uѕ. Pleaѕe keep us up to dаtе
like thіs. Thankѕ for shагing.


Here is my blοg ρoѕt ... webcam

Yorum Gönder